شاید آبگوشت معروف ترین و قدیمی ترین غذای ایرانیان باشد؛ تركیبی خوش خور از گوشت و نخود و لوبیا و صد البته كمی دنبه و پیاز و ادویه جات! این غذا دیگر به روش تهیه و دستور پخت نیازی ندارد اما آبگوشت با آب انار با آبگوشت همیشگی اندكی متفاوت است.

 
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: كاسني شفاي هزار درد است و هر مرضي كه در درون انسان باشد آن را ريشه كن مي كند.
 

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، این آبگوشت را درست کنید و از آن لذت ببرید:

 

مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:

گوشت سردست:
نیم كیلو،

پیاز متوسط:
دو عدد،

نخود و لوبیا سفید:
یك فنجان

فلفل سبزریز:
چند عدد

سیب زمینی استانبولی:
۲۵۰ گرم،

آب انار:
یك لیوان،

رب گوجه فرنگی:
یك قاشق سوپ خوری،

نمك و زردچوبه و فلفل:
به میزان كافی.

 

شیوه پخت:

گوشت را با پیاز خرد شده در روغن كمی تفت دهید. نخود و لوبیا را كه از شب قبل خیسانده اید همراه با زردچوبه و ۲ لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزید.

 

رب گوجه فرنگی را نیز تفت دهید. سپس آب انار، سیب زمینی و نمك و فلفل را به بقیه مواد بیفزایید.

 

پس از آماده شدن غذا، آن را در یك ظرف چینی سرو كنید.

 

خواص تغذیه ای انار :

انار خون را تصفیه می كند و تقویت كننده قلب است.

 

انار اشتهاآور است و بهتر است قبل از غذا میل كنید.

 

مصرف انار شیرین، شادی تولید می كند.

 

انار ملس (ترش و شیرین) سبب كاهش فشار خون می شود.

 

مصرف انار در درمان راشیتیسم، كم خونی و تقویت بدن مؤثر است.

 

 

نی نی بان / 2020

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه