در رستوران‌های شیک و آلامد، برش یک سوپ و پیش‌غذای سبک است که قرار است اشتها باز کن باشد، اما در حقیقت این غذا یک آبگوشت قوی و سنگین روسی است که قرار است انرژی شما را در یک روز سرد و برفی تامین کند.


مجله زندگی ایده آل: در رستوران‌های شیک و آلامد، برش یک سوپ و پیش‌غذای سبک است که قرار است اشتها باز کن باشد، اما در حقیقت این غذا یک آبگوشت قوی و سنگین روسی است که قرار است انرژی شما را در یک روز سرد و برفی تامین کند. برش در شرق اروپا و آسیای میانه به روش‌های گوناگونی پخته می‌شود، اما آب گوشت، کلم برگ و چغندر در همه آنها مشترک است.

آبگوشت روسی بـرش - تصویر 1

موادلازم برای 4 نفر:

  •   روغن مایع: 4 قاشق سوپ‌خوری
  •   پیاز درشت: یک عدد، نگینی
  •   هویج متوسط: 2 عدد، نگینی
  •   شلغم متوسط: یک عدد، نگینی
  •   گوشت گوساله: 200 گرم، خورشی
  •   سیر:‌ 2حبه، ساطوری
  •   آب قلم: 2 تادونیم لیتر
  •   نصف کلم پیچ کوچک: رشته‌رشته
  •   گوجه‌فرنگی متوسط:  2 عدد، پوست‌کنده و خردشده
  •   چغندر متوسط: 2عدد، رنده‌شده
  •   سیب‌زمینی کوچک: یک عدد، نگینی
  •   شوید ساطوری: 2قاشق غذاخوری (اختیاری)
  •   نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  •   خامه: 100 میلی‌لیتر

نکات:

1- سرکه و خامه  جایگزین خامه ترش شده‌اند. به جای خامه می‌توانید از ماست چکیده هم استفاده کنید.

2- برای تهیه آب قلم تیره، یک قلم گوساله را در روغن تفت دهید تا برشته شود، سپس با کرفس، هویج، پیاز، سیر و فلفل سیاه در 5 لیتر آب روی شعله ملایم بپزید. پس از سه ساعت آب قلم را صاف کرده و نمک آن را اندازه کنید.

3- برای گرفتن نفخ کلم، بعد از خرد کردن نیم ساعت آن را در آب سرد بخیسانید و سپس آبکش کرده و استفاده کنید.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه