پیازو خرد کنید و داخل روغن, توی قابلمه, روی حرارت سرخ کنید... بعد گوشت رو اضافه کنید... درب قابلمرو ببندید تا با حرارت ملایم آب گوشت کاملا کشیده شه و همراه با پیاز کمی سرخ شه... در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.


  
من این آبگوشتو خیلیییییی دوست دارم... زیاااااد   غذای خیلی خیلی خیلی آسون و البته لذیذیه...   من همیشه مواد رو چشمی میریزم اما به خاطر شما سعععی میکنم مقدار مواد لازم رو بگم   

مواد لازم:
گوشت گوسفند پرچرب (ترجیحا با استخوان) یا مرغ خونگی یا بوقلمون 600-700 گرم الی 1 کیلو ( عجب دستور دقیقی  )
رب گوجه 1 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 1 عدد
پیاز 1 عدد
ادویه آچار 1 عدد
سیب زمینی 1 الی 2 عدد
نمک- زردچوبه- فلفل سیاه
روغن حیوانی (البته میشه با روغن مایع هم درست کرد)

طرز تهیه:
پیازو خرد کنید و داخل روغن, توی قابلمه, روی حرارت   سرخ کنید... بعد گوشت رو اضافه کنید... درب قابلمرو ببندید تا با حرارت ملایم آب گوشت کاملا کشیده شه و همراه با پیاز کمی سرخ شه... بعد آچار رو حسابی در هاون بکوبید+ فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه کنید.... ادویه ها که تفت خوردن, رب گوجه رو اضافه کنید... رب گوجه که خوب تفت خورد, آب جوش و گوجه فرنگی رنده شده رو اضافه میکنیم... درب ظرف رو میبندیم... روی حرارت خیییلی ملایم میگذاریم تا بپزه و ... گوشت که نیم پز شد, سیب زمینی 4 قاچ+ نمک رو اضافه میکنیم... اگر سیب زمینی زودتر از گوشت پخت, میتونید درش بیارید و آخر کار دوباره تو قابلمه بندازید  .
هیچی دیگه... میگذارید جا بیافته و غلیظ شه... 
این غذا هر قدر چرب تر, خوشمزه تر  
متداول اینه که سیب زمینی و گوشت جدا سرو میشه.... آب گوشت که نان داخلش ترید شده, جدااما من از همون بچگی قاطی دوست داشتم .
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه