گوشت را با پياز سرخ شده ، تفت دهيد و به آن زردچوبه بزنيد.نخود ، برنج و سبزي خرد شده را نيز به مواد اضافه کنيد تا کاملاً بپزد و جا بيفتد.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم :
پیاز:1 عدد
گوشت گوسفندی:1 کیلو
نمک و زردچوبه :به دلخواه 
نخود:یک و نیم پیمانه 
برنج :4 قاشق غذاخوری 
سبزی آش:500 گرم 
بادمجان :3 عدد (یا به تعداد نفرات)
غوره:500 گرم 
عصارة غوره :1 پیمانه 

طرز تهیه :
گوشت را با پیاز سرخ شده ، تفت دهید و به آن زردچوبه بزنید.
نخود ، برنج و سبزی خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید تا کاملاً بپزد و جا بیفتد.
وقتی گوشت و نخود پخت، بادمجان را اضافه کنید و 20 تا 30 دقیقه زمان دهید تا بادمجان ها هم بپزد و مزه و طعم غذا را بگیرد.
در همین حین ، عصارة غوره و آب غوره را به غذا بیفزایید تا حدی که آش ، ترش مزه شود.ترشی این غذا به ذائقة شما بستگی دارد. اگر خواستید آش ترش تر باشد، آب غورة بیشتر و اگر نه ، آب غورة کمتری بریزید و آب آن را جداگانه ترید کنید.
هنگام سرو ، گوشت را با نخود بکوبید و در کنار بادمجان میل کنید . برای تهیة عصاره غوره ، غوره را پخته و از صافی رد کنید تا تفالة آن گرفته و عصاره آن باقی بماند.



 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه