مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنيد تا طلايي شود. پياز را در روغن سرخ نماييد و لپه خيس داده شده را به پياز اضافه کرده و لپه را هم کمي تفت دهيد. مرغ سرخ شده را با 4 ليوان آب ، زردچوبه ، لپه و پياز داغ با شعله ملايم بپزيد. سپس مغز ليمو عماني را به آبگوشت اضافه کنيد.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم برای (6-5 نفر):
مرغ متوسط یک عدد 
لپه یک فنجان سرخالی 
پیاز متوسط یک عدد 
مغز لیمو عمانی یک قاشق سوپخوری 
آب گوجه فرنگی یک فنجان 
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری 
سیب زمینی 5 عدد 
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :
مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید. مرغ سرخ شده را با 4 لیوان آب ، زردچوبه ، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید.
در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سیب زمینى را پوست گرفته و با کمى نمک ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم. بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه