ابتدا مرغ، سير و پياز خلالي شده را در كره تفت داده و لپه را نيز اضافه كرده و مجددا تفت مي دهيم نمك، فلفل و زردچوبه را نيز مي افزاييم. سپس آب اضافه كرده مي گذاريم تا بپزد. نيم پز كه شد.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

موادموردنیاز:

مرغ چهار تكه
لپه 2/3 پيمانه
سير دو حبه
پياز درشت يك عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
آب گوجه فرنگي دو پيمانه
كره 50 گرم
گرد ليموعماني يك قاشق غذاخوري
سيب زميني درشت سه عدد
ليموعماني دو عدد

طرزتهيه: 
ابتدا مرغ، سير و پياز خلالي شده را در كره تفت داده و لپه را نيز اضافه كرده و مجددا تفت مي دهيم نمك، فلفل و زردچوبه را نيز مي افزاييم. سپس آب اضافه كرده مي گذاريم تا بپزد. نيم پز كه شد آب گوجه فرنگي، ليموعماني و گرد ليمو را اضافه كرده و مجددا مي گذاريم بپزد. سيب زميني را جداگانه در آب و نمك آب پز كرده و در انتها بعد از پوست كندن به غذا اضافه مي كنيم.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه