مواد لازم برای این شیرینی عبارتند از: روغن، پودر قند، مغز فندق، آرد سفید و هل.

آشنایی با روش تهیه‌ی برشتوک فندق


مواد لازم برای این شیرینی عبارتند از: روغن، پودر قند، مغز فندق، آرد سفید و هل.

برشتوک

مواد اولیه:

روغن                         350 گرم

پودر قند                     500 گرم

مغز فندق                  400 گرم

آرد سفید                   500 گرم

هل                            یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

* روغن را روی حرارت داغ کرده آرد سفید الک شده را در روغن می‌ریزیم تا رنگ آرد، خرمایی شود.

 

* مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره در آورده و به مخلوط روغن و آرد افزوده و کمی هم می‌زنیم.

 

* سپس از روی حرارت برداشته پس از این که سرد شد پودر قند و هل را اضافه می‌کنیم.

 

* ظرف مناسبی را چرب کرده و مایه آماده شده را روی آن پهن می‌کنیم تا کاملاً سرد شود.

 

* پس از آن به صورت لوزی برش داده و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزیین می‌نماییم.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره 90 - مریم السادات امام، کارشناس آشپزی

 

مطالب مرتبط:

روش تهیه‌ی برشتوک نخودچی

برشتوک ذرت

بیسکویت با خرما و برگه ذرت برشته شده (برشتوک)

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه