آشنایی با روش تهیه‌ی حلوای به

آشنایی با روش تهیه‌ی حلوای به


بِه‌ها را پوست گرفته، خرد کرده و قسمت سفت وسط بِه را جدا می‌کنیم. سپس آن‌ها را در آب سرد قرار می‌دهیم تا سیاه نشود...

حلوای به

مواد اولیه:

به                        سه کیلوگرم

شکر                    450 گرم

آب                        سه پیمانه

پودر هل                یک قاشق چای‌خوری

خلال بادام            100 گرم

پودر پسته             به میزان لازم

روغن حیوانی        یک پیمانه

 

طرز تهیه:

* بِه‌ها را پوست گرفته، خرد کرده و قسمت سفت وسط بِه را جدا می‌کنیم.

* سپس آن‌ها را در آب سرد قرار می‌دهیم تا سیاه نشود، بعد آن‌ها را شسته و با آب و 100 گرم شکر در دیگ مسی می‌ریزیم. در دیگ را بسته و به مدت دو الی سه ساعت روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بِه‌ها کاملاً پخته و آب آن جمع شود.

* در این فاصله گاهی آن را به هم می‌زنیم تا ته نگیرد، سپس با گوشت‌کوب بِه پخته شده را له می‌کنیم و بقیه شکر را به آن افزوده و روی حرارت آن را مرتب هم می‌زنیم، سپس روغن حیوانی اضافه می‌کنیم.

* کمی که تفت خورد بادام خلال شده و پودر هل را اضافه و همه مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم.

* زمانی که حلوا از ظرف جدا شد و به صورت توده در آمد آن را در سینی مناسب چرب شده به قطر 5/1 سانتی‌متر پهن کرده و به صورت لوزی برش می‌زنیم یا با کاتر دلخواه آن را قالب زده، روی آن را با پودر پسته و خلال بادام تزئین می‌کنیم.

 

نکــته

برای اندازه‌گیری شکر این حلوا، زمانی که بِه پخته شد آن را له می‌کنیم و به ازای دو کاسه بِه یک کاسه شکر می‌افزاییم. به دلخواه می‌توان یک پیمانه آرد سنگک را تفت داد و پس از الک و سرخ کردن با دو قاشق غذاخوری روغن حیوانی به این حلوا افزود.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: مجله آشپزی خانواده سبز - عظمی مسقطی آملی، مدرس آشپزی

 

مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه‌ی حلوای دو رنگ

آشنایی با روش تهیه‌ی حلوا عسلی شکلاتی

آشنایی با روش تهیه‌ی رولت حلوا

آشنایی با روش تهیه‌ی عسل حلوا

آشنایی با روش تهیه‌ی حلوا هویج، یک افطاری ساده و مغذی

آشنایی با روش تهیه‌ی حلوا در نان خامه‌ای

حلوای باقلوا و حلوای موز

حلوای شیری

حلوای هویج

حلوا خرمایی (فارس و خوزستان)

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه