قیمه جزو خورش‌های خوشمزه و پرطرفدار ما ایرانی‌هاست. مادر من هم این خورش را خیلی دوست دارد ولی از آنجایی که فشار خونش بالاست باید مصرف گوشت قرمز را محدود کند؛ لذا تصمیم گرفتم خورش قیمه‌ای درست کنم که برای قلب و عروق مفید باشد.

آشنایی با روش تهیه‌ی خورش قیمه قارچ


قیمه جزو خورش‌های خوشمزه و پرطرفدار ما ایرانی‌هاست. مادر من هم این خورش را خیلی دوست دارد ولی از آنجایی که فشار خونش بالاست باید مصرف گوشت قرمز را محدود کند؛ لذا تصمیم گرفتم خورش قیمه‌ای درست کنم که برای قلب و عروق مفید باشد.

قیمه قارچ

مواد اولیه:

لپه                                 یک و نیم پیمانه

قارچ                               یک کیلوگرم

پیاز                                یک عدد

رب گوجه‌فرنگی             سه قاشق غذاخوری

لیمو عمانی                   سه عدد

سیب‌زمینی                   چهار عدد

روغن، نمک و فلفل        به میزان لازم

زعفران حل شده           نصف قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

* پیاز را خلال کرده در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

* سپس لپه را با پیاز کمی تفت داده لیموعمانی را شسته به خورش اضافه می‌کنیم.

* نمک، فلفل، رب، آب، زعفران حل شده و آب جوش را می‌افزاییم تا با حرارت ملایم بپزد.

* در اواخر طبخ، قارچ‌های خرد شده را هم داخل خورش می‌ریزیم و می‌گذاریم جا بیفتد.

* سیب‌زمینی را پوست گرفته به صورت نازک خلال کرده و در روغن سرخ می‌کنیم.

* خورش را در ظرف سرو کشیده و سیب‌زمینی سرخ شده را روی آن می‌ریزیم.

 

 نکتـه

می‌توانید به جای لیموعمانی از آب‌لیمو استفاده کنید و در این صورت باید آب‌لیمو را در اواخر طبخ به خورش اضافه نمایید.

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره 94 - خانم سمیه رستگاری

 

مطالب مرتبط:

خورش قارچ

خورش رنگین کمان

آشنایی با روش تهیه‌ی خورش قیمه با گوشت چرخ‌کرده

قیمه نثار (غذای سنتی قزوین)

خورش قیمه آلو

خورش قیمه

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه