خورش کرفس را هم با گوشت می‌پزند، هم با مرغ. ما در اینجا آماده کردن آن، با مرغ را آورده‌ایم...

آشنایی با روش تهیه‌ی خورش مرغ و کرفس


خورش کرفس را هم با گوشت می‌پزند، هم با مرغ. ما در اینجا آماده کردن آن، با مرغ را آورده‌ایم...

خورش مرغ و کرفس

مواد اولیه:

مرغ                                           چهار تکه

کرفس خرد شده                        500 گرم

برگ کرفس ساطوری شده          یک پیمانه

پیاز متوسط                                یک عدد

گرد لیمو امانی                           دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و روغن مایع             به میزان لازم

 

طرز تهیه:

* پیاز را خلالی خرد کرده و به همراه مرغ تفت می‌دهیم.

* برگ کرفس را نیز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

* سپس نمک و فلفل می‌افزاییم.

* ساقه کرفس را جداگانه تفت داده و به مواد فوق اضافه می‌کنیم.

* در 20 دقیقه آخر پخت پودر لیمو را اضافه کرده می‌گذاریم تا غذا جا بیفتد.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: آشپزی خانواده سبز – شماره 97 - فرشته عطایی، کارشناس آشپزی و قنادی

 

مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه‌ی خورش قیمه قارچ

خوراک فیله مرغ با قارچ

خورش رنگین کمان

خورش نخودفرنگی با مرغ

خورش فسنجان

خورش مرغ ترش( مازندرانی)

خورش مرغ و زیتون؛ غذایی لبنانی

خورش مرغ، به سبک هندی

خوراک مرغ با کلم قرمز

مرغ ترش و شیرین

روش تهیه‌ی مرغ و ماست

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه