پیاز را سرخ کرده و گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می‌دهیم.

آشنایی با روش تهیه‌ی دلمه‌ی هلندی


پیاز را سرخ کرده و گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می‌دهیم.

دلمه‌

مواد اولیه:

گوشت چرخ‌کرده                       300 گرم

خمیر نان باگت                          نصف پیمانه

نمک، فلفل و آب‌لیمو                به میزان لازم

کلم برگ                                  500 گرم

روغن زیتون                              دو تا سه قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع و پیاز داغ                 به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی                        دو قاشق غذاخوری

زردچوبه، سرکه و شکر             به میزان لازم

پیاز متوسط خلالی خرد شده    یک عدد

 

طرز تهیه:

* پیاز را سرخ کرده و گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می‌دهیم.

* سپس تکه‌های خمیر نان باگت و رب گوجه‌فرنگی را می‌افزاییم و می‌گذاریم تا سرد شود.

* برگ‌های کلم را آهسته جدا کرده و درون آب جوش می‌ریزیم، کمی که نرم شد، سپس آبکش می‌کنیم حالا هر برگ را آهسته باز کرده، از مواد مایه مخلوط شده می‌ریزیم و به صورت بقچه‌ای آن را پیچیده و درون قابلمه می‌گذاریم.

* سپس از سرکه، آب‌لیمو، شکر یا عسل و پیاز داغ به اندازه دلخواه به همراه روغن زیتون یک سس ملس درست کرده و روی کلم ریخته و روی حرارت گذاشته تا بپزد.

 

نکــته:

در هلند این غذا را هفته‌ای یک‌بار میانسال‌های این کشور به عنوان یک وعده غذای خود مصرف می‌کنند.

به جای شکر می‌توانید از عسل استفاده کنید.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره 122 - معصومه توکلی

 

مطالب مرتبط:

روش تهیه‌ی دلمه‌ی کاهو

دلمه کاهو و ماهی

دلمه برگ مو

دلمه بادمجان

دلمه فلفل سبز

دلمه ی مرغ با کرفس و قارچ

دلمه کلم

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه