آشنایی با روش تهیه‌ی ساطری پلو

آشنایی با روش تهیه‌ی ساطری پلو


این هم یه پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ‌کرده، به همراه خلال پسته و بادام.

ساطری پلو

مواد اولیه:

برنج                                                   دو پیمانه

هویج                                                 500 گرم

گوشت چرخ کرده                               300 گرم

کره                                                    50 گرم

پیاز                                                     یک عدد

شکر                                                  سه قاشق غذاخوری

خلال پسته و بادام                              به میزان لازم

روغن، زعفران حل شده و نمک           به میزان لازم

 

طرز تهیه:   

* هویج‌ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کرده و با روغن و کمی کره سرخ می‌کنیم.

* شکر و زعفران را هم داخل هویج می‌ریزیم. برنج را آبکش کرده و هویج‌ها را لا به لای برنج ریخته و دم می‌کنیم و می‌گذاریم تا آماده شود.

* پیاز را رنده کرده با گوشت، نمک و مقداری زعفران ورز داده به صورت گلوله‌های کوچکی در می‌آوریم و سرخ می‌کنیم.

* پس از آماده شدن برنج و در هنگام سرو، گوشت‌ها را لابه‌لای برنج قرار می‌دهیم.

* روی برنج کره داغ شده ریخته و با خلال پسته و بادام تفت‌داده تزیین می‌نماییم.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره 86 - سیمین بابا خان ترکمن

 

مطالب مرتبط:

روش تهیه‌ی پلوی آلو و اسفناج

روش تهیه‌ی ماش پلو با گوشت چرخ‌کرده

انار پلو، جدید و خوشمزه

گشنیزپلو با کوفته قلقلی

نخودفرنگی پلو با مرغ

سماق پلو

شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی

عدس پلو با کوفته ریزه

کلم پلوی شیرازی

شیرین پلو

لوبیا پلو

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه