آرد برنج، آرد نول، روغن جامد، تخم‌مرغ، پودر قند، وانیل، شیر، ماست و بیکینگ‌پودر از مواد اولیه‌ی این شیرینی هستند.

آشنایی با روش تهیه‌ی شیرینی چرخی


آرد برنج، آرد نول، روغن جامد، تخم‌مرغ، پودر قند، وانیل، شیر، ماست و بیکینگ‌پودر از مواد اولیه‌ی این شیرینی هستند.

شیرینی

مواد اولیه:

آرد برنج                  500 گرم

آرد نول                    یک و نیم کیلوگرم

روغن جامد              یک کیلوگرم

تخم‌مرغ                   دو عدد

زرده تخم‌مرغ           شش عدد

پودر قند                 750 گرم

وانیل                      یک قاشق چای‌خوری

شیر                       نصف پیمانه

ماست                    نصف پیمانه

بیکینگ‌پودر             یک قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه:

* روغن را آب کرده سپس به همراه پودر قند، بیکینگ‌پودر و وانیل با همزن می‌زنیم تا حجم بگیرد، سپس تخم‌مرغ‌ها را با زرده در کاسه‌ای خوب مخلوط می‌کنیم و به تدریج به مواد زده شده می‌افزاییم.

* بعد شیر و ماست را افزوده و مخلوط می‌کنیم.

* در آخر هر دو آرد را با هم مخلوط کرده داخل مواد می‌ریزیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.

* خمیر را با نایلون پوشانده و دو ساعت استراحت می‌دهیم.

* سپس از چرخ دستی مخصوص شیرینی‌پزی عبور داده و در سینی فر می‌چینیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه می‌پزیم.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره 82 - الهه شاهینی

 

مطالب مرتبط:

شیرینی برنجی میانپر

نان برنجی کرمانشاهی

شیرینی خانگی؛ زینــــت‌بخـــــش مهمانــــی‌ها

نان پنجره ای یا خاتون پنجره

شیرینی پروانه ای

شیرینی حلقه ای

شیرینی بهشتی

شیرینی روسی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه