بعد از یک روز گرم و روزه‌داری برای این که ضعف بدن برطرف شود و معده آرام آرام به حالت عادی باز گردد فرنی میل کنید.

آشنایی با روش تهیه‌ی فرنی زنجبیلی


بعد از یک روز گرم و روزه‌داری برای این که ضعف بدن برطرف شود و معده آرام آرام به حالت عادی باز گردد فرنی میل کنید.

فرنی یکی از مناسب‌ترین مواد غذایی است که غلیظ نیست و فشاری بر معده وارد نمی‌کند. فرنی جسم تحلیل رفته از کالری را تقویت می‌کند.

فرنی زنجبیلی

مواد لازم:

شیر سرد                                          یک پیمانه

آرد برنج                                             یک قاشق سوپ‌خوری

شکر                                                 دو قاشق سوپ‌خوری

گلاب                                                 یک قاشق سوپ‌خوری

زنجبیل                                              نصف قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه: 

* شیر، آرد برنج، زنجبیل و شکر را داخل قابلمه می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم تا آرد حل شود. باید توجه داشته باشیم که اگر شیر گرم باشد آرد باز نشده و فرنی یک دست و لطیف نخواهد شد.

* حرارت را روشن می‌کنیم و از همین لحظه مدام باید هم بزنیم.

* حدود 10 تا 15 دقیقه طول می‌کشد تا فرنی خودش را بگیرد.

* به هم زدن را ادامه می‌دهیم تا فرنی به غلظت مطلوب برسد.

* حال گلاب را افزوده و بعد از مخلوط کردن از روی حرارت برداشته و سرو می‌کنیم.

 

 نکته

لازم به ذکر است فرنی بعد از این که حرارت خود را از دست داد دو تا سه برابر غلیظ‌تر می‌شود.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: مجله آشپزی خانواده سبز - شماره 63 - بهاره غلامی، کارشناس آشپزی

 

مطالب مرتبط:

فرنی انبه؛ دسری نیروزا ویژه‌ی ماه مبارک رمضان

روش تهیه فرنی کاکائویی و نارگیلی

شیر برنج

فرنی گیلانی

یخ در بهشت  

فرنی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه