آشنایی با روش تهیه‌ی لازانیای اسفناج و گردو

آشنایی با روش تهیه‌ی لازانیای اسفناج و گردو


این لازانیا برای افراد گیاه‌خوار و یا کسانی که دوست دارند بیشتر غذاهای گیاهی بخورند، مناسب است.

لازانیا

مواد لازم:

پنیر پارمیسان رنده شده               دو فنجان

��ب و پوست رنده شده                  2 عدد لیمو

گردو                                            یک و نیم الی دو قاشق غذاخوری

اسفناج خرد شده                         نیم کیلو 

نمک و فلفل سیاه                        به میزان لازم

مریم گلی تازه                              20 گرم  

کره                                              مقداری

لازانیا                                           12 ورقه

 

روش تهیه:

* دمای فر را روی 190 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

* نیمی از پنیر پارمیسان را با پوست رنده شده و آب لیمو و گردو مخلوط کنید.

* یک چهارم از این مواد را کنار بگذارید و باقیمانده را با اسفناج مخلوط نموده، به مقدار مناسب به آن‌ها نمک و فلفل بزنید. * برگ‌های مریم گلی را در کره تفت دهید و نیمی از آن را داخل ترکیب پنیر و اسفناج بریزید و باقیمانده را برای روی غذا نگه دارید.

* ورقه‌های لازانیا را داخل ظرفی بچینید و روی آن‌ها را با ترکیب اسفناج و پنیر پر کنید و روی آن‌ها را با لازانیا بپوشانید. به همین ترتیب چند لایه لازانیا را روی هم بچینید و در آخر با ترکیب پنیر و گردویی که کنار گذاشته بودید سطح آن‌ها را بپوشانید.

* داخل ظرف حدود یک چهارم لیوان آب بریزید و روی آن‌ها پنیر و برگه‌های مریم گلی سرخ شده و ترد را بچینید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه داخل فر که آن را از پیش گرم نموده‌اید، قرار دهید.

نوش جان!

ترجمه: زهرا امیری

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: Jamieoliver 

 

مطالب مرتبط:

لازانیای اسفناج

خوراك لازانیا

رولت لازانیا با مرغ

لازانیای مرغ و پنیر سفید

لازانیای سبزیجات

آشنایی با روش تهیه لازانیای کدو

لازانیای بادمجان

روش تهیه‌ی اگرول اسفناج

روش تهیه‌ی رولت مرغ و اسفناج

آشنایی با روش تهیه‌ی اسفناج تره

اسفناج پلوی هندی

سوپ خامه‌ای اسفناج

ته چین اسفناج

خورش آلو و اسفناج

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه