آشنایی با روش تهیه‌ی هنکار بیندی (خان پسند)؛ غذای ترکیه‌ای

آشنایی با روش تهیه‌ی هنکار بیندی (خان پسند)؛ غذای ترکیه‌ای


این هم یک غذای دیگر از کشور ترکیه. با ما همراه باشید تا طرز تهیه و مواد لازم آن را ببینید...

هنکار بیندی

مواد اولیه:

گوشت بدون استخوان               یک کیلوگرم

پیاز و گوجه فرنگی                     از هر کدام یک عدد

روغن                                        دو قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه‌فرنگی                         یک و نیم قاشق سوپ‌خوری

آب                                            دو و نیم پیمانه

بادمجان                                    یک کیلوگرم

کره                                           یک قاشق سوپ‌خوری

آرد                                            یک و نیم پیمانه

شیر                                         دو پیمانه

آب‌لیمو، نمک و فلفل                به میزان لازم

فلفل کبابی                              شش عدد

 

طرز تهیه:     

* پیاز را خرد کرده و با روغن تفت داده تا طلایی شود.

* گوشت را خورشی خرد کرده و به پیاز اضافه و تفت دهید.

* رب گوجه‌فرنگی، فلفل و آب را اضافه کرده و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت بپزد.

هنکار بیندی

* بادمجان را در فر یا روی اجاق کبابی کرده بعد از پوست کندن کمی آب‌لیمو به آن اضافه کنید تا سیاه نشود.

* در ظرفی آرد را با کره تفت داده تا بوی خامی آن برود بعد شیر را ریخته و هم زده تا غلیظ شود.

* بادمجان‌ها را ساطوری کرده و به سس سفید اضافه کرده نمک و فلفل بزنید.

* مایه بادمجان را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن گوشت را ریخته و با گوجه‌فرنگی و فلفل کبابی تزئین نمایید.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: مجله آشپزی خانواده سبز - شماره 45 - فرانک آذری

 

مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه‌ی کدو پسند با مرغ

آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ ترکی

آشنایی با روش تهیه‌ی کوفته آدانا

پلوی اگه (ترکیه)

پلوی علی پاشا (ترکیه)

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه