آشنایی با روش تهیه‌ی پاچانگای گوشت؛ غذای کشور ترکیه

آشنایی با روش تهیه‌ی پاچانگای گوشت؛ غذای کشور ترکیه


گوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و کمی فلفل بزنید.

 پاچانگای گوشت

مواد اولیه:

خمیر یوفکا                                     سه ورق

گوشت چرخ‌کرده                            500 گرم

پیاز                                                یک عدد

رب گوجه‌فرنگی                              دو قاشق غذاخوری

هویج رنده شده                             سه عدد

پنیر پیتزا                                        300 گرم

اسفناج یا برگ چغندر خردشده       100 گرم

روغن، نمک و فلفل                        به میزان لازم

آویشن                                          یک قاشق چای‌خوری

آب                                                نصف پیمانه

 

طرز تهیه برای چهار نفر:      

* گوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و کمی فلفل بزنید.

* یک ورق یوفکا را پهن کرده و نصف پیمانه آب را با نصف پیمانه روغن مخلوط کرده و با قلم‌مو روی خمیر بمالید، سپس پنیر پیتزا را روی ورق یوفکا پخش کرده ورق دوم را روی ورق اول گذاشته و دوباره مخلوط آب و روغن روی آن بمالید بعد مخلوط برگ چغندر و هویج رنده شده را پخش کنید.

* در مرحله آخر، ورق سوم را قرار داده با قلم‌مو آب و روغن زده و مخلوط گوشت چرخ‌کرده را ریخته و کمی آویشن بپاشید. یوفکا را از پایین به صورت لوله پیچیده و در سینی فر چرب شده به مدت 30 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

* در حین پخت یک الی دو بار روی آن را با قلم‌مو روغن مالیده تا کاملاً برشته شود.

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: مجله آشپزی خانواده سبز - شماره 41 - شیما گلکار، کارشناس آشپزی

 

مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه‌ی هنکار بیندی (خان پسند)؛ غذای ترکیه‌ای

آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ ترکی

آشنایی با روش تهیه‌ی کوفته آدانا

پلوی اگه (ترکیه)

پلوی علی پاشا (ترکیه)

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه