پوست سیب زمینی‌ها را بکنید و آن‌ها را داخل یک قابلمه آب، همراه با کمی نمک بجوشانید.

آشنایی با روش تهیه‌ی پای گوشت ایرلندی


پوست سیب زمینی‌ها را بکنید و آن‌ها را داخل یک قابلمه آب، همراه با کمی نمک بجوشانید.

 پای گوشت ایرلندی

مواد لازم:

سیب زمینی                                4 عدد بزرگ

کره                                              1 قاشق غذاخوری

پیاز کاملاً خرد و ریز شده               1 قاشق غذاخوری

پنیر چدار رنده شده                       یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل

هویج، خرد شده                           5 عدد

روغن گیاهی                                1 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده                                1 عدد

گوشت چرخ شده، بدون چربی       500 گرم

آرد                                                2 قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی                        1 قاشق غذاخوری

آب گوشت                                    سه چهارم پیمانه

 

روش تهیه:

* پوست سیب زمینی‌ها را بکنید و آن‌ها را داخل یک قابلمه آب، همراه با کمی نمک بجوشانید. سیب زمینی‌ها می‌بایست حدود 15 دقیقه داخل آب جوش بپزند ولی نباید خیلی نرم و شل شوند. آن‌ها را بیرون بیاورید و بکوبید.

* سپس کره، پیاز کاملاً خرد شده و یک چهارم پیمانه پنیر را با سیب زمینی کوبیده شده مخلوط نمایید و به آن‌ها مقداری نمک و فلفل بزنید.

* مجدداً مقداری آب و نمک را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. هویج را داخل آن بریزید تا حدود 15 دقیقه بپزد ولی نباید خیلی نرم شود. هویج پخته شده را بکوبید.

* دمای فر را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.

* روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را در روغن تفت دهید. گوشت را به آن اضافه نمایید و سرخ کنید تا رنگ گوشت تیره تر شود. آرد را به آن‌ها بیفزایید تا حدود 1 دقیقه همراه گوشت حرارت ببیند. سس گوجه و آب گوشت را داخل مخلوط گوشت بریزید و دمای گاز را زیاد کنید.

* وقتی آب گوشت شروع به جوشیدن کرد، دمای گاز را کاهش دهید تا به مدت 5 دقیقه بجوشد. (می‌توانید از نخود فرنگی هم در ترکیب گوشت اضافه نمایید)

* گوشت را به یک ظرف پیرکس منتقل نمایید. روی آن یک لایه از هویج کوبیده شده بریزید و روی آن‌ها را با ترکیب سیب زمینی بپوشانید و باقیمانده پنیر را روی آن‌ها بریزید. ظرف را به مدت 20 دقیقه داخل فر از پیش گرم شده، قرار دهید تا سطح پنیر تیره رنگ شود.

پای گوشت آماده است. نوش جانتان

ترجمه: زهرا امیری

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: allrecipes

 

مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه‌ی پای مخلوط گوشت

روش تهیه‌ی پای عدس با پوره

آشنایی با روش تهیه‌ی پای هلو

پای کدو تنبل

پای مرغ

آشنایی با روش تهیه پای اسپاگتی

پای ماهی؛ غذایی لذیذ برای بچه‌ها

امشب پای مرغ با قارچ داریم!

پای اسفناج و پنیر

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت ن��ونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه