آشنایی با روش تهیه‌ی پَد پی گَی؛ غذای تایلندی

آشنایی با روش تهیه‌ی پَد پی گَی؛ غذای تایلندی


این دستور یک غذای تایلندی می‌باشد که خیلی سریع در حدود 10 دقیقه آماده می‌شود و مزه ای متفاوت دارد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پَد پی گَی آشنا می‌شوید.

پد پی گی

مواد لازم برای 5 نفر:

سینه مرغ                                      1 عدد

سیر                                              2 حبه

فلفل دلمه قرمز، نارنجی و سبز      نصف از هر کدام، خلالی شده

لوبیا سبز پخته شده                       2 پیمانه

سویا سس                                    به مقدار لازم

فلفل سیاه                                    به مقدار لازم

ریحان تازه                                      به مقدار لازم

 

پد پی گی

طرز تهیه:

مرحله 1 - سیر و فلفل قرمز (در صورت تمایل برای تند شدن غذا) را با هم کوبیده و در مقداری روغن تفت دهید، سینه های مرغ را خلالی خرد کرده، به سیر افزوده و اجازه داده در حین تفت دادن پخته شود.

 

مرحله 2 - سویا سس را به مقدار مناسب اضافه کنید. (سویا سس شور مزه است و استفاده زیاد آن باعث شوری غذا می‌شود)

 

مرحله 3 - فلفل دلمه‌ها را به همراه فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دهید.

 

مرحله 4 - در نهایت لوبیا پخته و ریحان را افزوده و کمی تفت داده، نیازی نیست مواد سرخ شوند فقط در حد تفت دادن کافی است تا تازگی سبزیجات حفظ شده و ریحان‌ها له نشوند، خوراک آماده شده را در ظرف دلخواه چیده و همراه با برنج سرو نمایید.

 بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: ملک بانو

 

مطالب مرتبط:

روش تهیه‌ی موساکا؛ غذای یونانی

املت سبز؛ غذایی اسپانیایی

پودینگ پرتقال؛ دسر برزیلی

چیکن پارمیجانا؛ غذای ایتالیایی

ماهی زنجبیلی؛ غذای سنگاپوری

کیک برونیز؛ عصرانه سوئدی

هورن؛ پیراشکی نروژی

کروکت فرانسوی

کوفته ی سوئدی

خوراک لوبیای ایتالیایی

کوردُن بلو (cordon bleu)

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه