آشنایی با روش تهیه‌ی پیراشکی

آشنایی با روش تهیه‌ی پیراشکی


آرد، شکر، نمک، بیکینگ پودر، دارچین و پودر جوز هندی را با هم مخلوط و الک نمایید. کره را به آن‌ها بیفزایید و مواد را خوب به هم بزنید.

پیراشکی

مواد لازم:

آرد                                     2 پیمانه

شکر                                 نصف پیمانه

نمک                                 1 قاشق چای خوری

بیکینگ پودر                       1 قاشق غذاخوری

دارچین                              یک چهارم قاشق چای خوری

جوز هندی آسیاب شده     مقدار بسیار کم

کره ذوب شده                    2 قاشق غذاخوری

شیر                                  نصف پیمانه

تخم مرغ زده شده              1 عدد

روغن                                 برای سرخ کردن

 

روش تهیه:

* آرد، شکر، نمک، بیکینگ پودر، دارچین و پودر جوز هندی را با هم مخلوط و الک نمایید. کره را به آن‌ها بیفزایید و مواد را خوب به هم بزنید.

* سپس شیر و تخم مرغ را اضافه نمایید و کاملاً همه مواد را به هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی تهیه شود.

* خمیر را کمی ورز دهید و آن را روی سطحی که با آرد پوشانده‌اید پهن کنید تا ضخامت آن به حدود 7 میلی متر برسد.

* با استفاده از دو قالب کوچک و متوسط دایره ای شکل، خمیر را به شکل پیراشکی برش بزنید.

* روغن را داغ کنید تا دمای آن به 375 درجه سانتی‌گراد برسد. پیراشکی‌ها را با دقت داخل روغن قرار دهید. بعد از حدود 3 دقیقه وقتی یک روی آن‌ها طلایی رنگ شد آن‌ها را یک‌بار برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها نیز طلایی شود.

* پیراشکی‌ها را روی دستمال‌های حوله ای یک‌بار مصرف بگذارید تا روغن آن گرفته شود.

این پیراشکی‌های لذیذ دقیقاً همان عصرانه‌ای هستند که بعد از یک روز پر تلاش زمستانی انتظار دارید.

نوش جان

ترجمه: زهرا امیری

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: allrecipes

 

مطالب مرتبط:

دونات سیب

آشنایی با روش تهیه‌ی دونات آب سیب

روش تهیه‌ی پیراشکی سبزیجات سه رنگ

پیراشکی با خمیر آماده

آشنایی با روش تهیه‌ی پیراشکی سبزیجات به روش تونسی

پیراشكی گوشت

آشنایی با روش تهیه‌ی پیراشکی گوجه‌فرنگی

پیراشکی سیب‌زمینی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه