آشنایی با روش تهیه‌ی کاپدگَی؛ غذای تایلندی

آشنایی با روش تهیه‌ی کاپدگَی؛ غذای تایلندی


این غذا از جمله غذاهای محبوب تایلندی می‌باشد که در دیگر کشورهای جنوب شرق آسیا هم به گونه های متفاوت طبخ می‌شود. این غذا به ذایقه ایرانی بسیار نزدیک و در عین حال غذایی خوش خوراک است.

کاپدگی

مواد لازم برای 6 نفر:

سینه مرغ*                    1 عدد، خرد شده

هویج کوچک                   3 عدد، نگینی خرد شده

پیاز                                 1 عدد بزرگ، خرد شده

سیر                               2 حبه، ریز شده

گوجه فرنگی متوسط      3  عدد، نگینی خرد شده

سویا سس                    به مقدار لازم

پودر فلفل قرمز              به مقدار لازم

ساقه پیازچه                  به مقدار لازم

تخم مرغ                        4 عدد

سرکه                            5 قاشق غذاخوری

برنج دم کرده                  5 پیمانه

 

* به دلخواه می‌توان گوشت یا میگو را جایگزین کرد.

کاپدگی

طرز تهیه:

مرحله 1 - سیر را در کمی روغن تفت دهید، سپس سینه خرد شده مرغ را افزوده و با هم سرخ کرده تا پخته شود.

 

مرحله 2 - به ترتیب سویا سس، هویج، پیاز، سرکه، فلفل قرمز و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تخم مرغ‌ها خوب با مواد مخلوط شود.

 

مرحله 3 - گوجه ها را به مواد اضافه کنید. لازم به ذکر است که مواد بایستی فقط تفت داده شود که سبک شود و نیازی به سرخ کردن آن‌ها نیست.

 

مرحله 4 - برنج را به مخلوط مواد بیافزایید و تفت دهید و در صورت نیاز سویا سس بیشتری بریزید تا برنج کاملا قهوه ای شود.

 

مرحله 5 - در آخر پیازچه را افزوده و غذای آماده شده را در ظرف مورد نظر سرو نمایید. این غذا معمولا با لیموترش تازه و خیار سرو می‌شود.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: ملک بانو

 

مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه‌ی پَد پی گَی؛ غذای تایلندی

روش تهیه‌ی موساکا؛ غذای یونانی

املت سبز؛ غذایی اسپانیایی

پودینگ پرتقال؛ دسر برزیلی

چیکن پارمیجانا؛ غذای ایتالیایی

ماهی زنجبیلی؛ غذای سنگاپوری

کیک برونیز؛ عصرانه سوئدی

هورن؛ پیراشکی نروژی

کروکت فرانسوی

کوفته ی سوئدی

خوراک لوبیای ایتالیایی

کوردُن بلو (cordon bleu)

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه