آشنایی با روش تهیه‌ی گراتن سبزیجات

آشنایی با روش تهیه‌ی گراتن سبزیجات


مخلوطی از سبزیجات مختلف این غذا را بسیار مغذی و خوشمزه کرده است، طرز تهیه‌ی آن را با هم ببینیم...

گراتن

مواد اولیه:

لوبیا سبز                         150 گرم

هویج متوسط                   دو عدد

قارچ                                 300 گرم

کره                                  چهار قاشق سوپ‌خوری

گل کلم                            100 گرم

کدوی سبز متوسط           سه عدد

نمک و فلفل سیاه            به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی                دو قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع ذرت                 دو قاشق سوپ‌خوری

سس سفید                     دو پیمانه

پنیر پارمسان                    150 گرم

پنیر موزارلا                      100 گرم

 

طرز تهیه:

* فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده، لوبیا سبز را پس از آن که بندهای آن را بیرون کشیدیم به حالت مورب به اندازه یک بند انگشت برش می‌دهیم.

* پس از شستن، آب‌پز نموده، سپس در صافی ریخته تا آب آن خارج شود.

* هویج را پس از پوست گرفتن چهار قاچ کرده به اندازه لوبیا سبز برش داده آب‌پز می‌کنیم.

* سپس قارچ را خرد کرده در مقداری کره تفت می‌دهیم.

* گل کلم را نیز تکه‌تکه کرده در مقداری آب می‌جوشانیم.

* کدو را نیز به اندازه هویج برش داده در کمی کره تفت می‌دهیم.

* تمام سبزیجات را با هم مخلوط کرده، کمی نمک و فلفل روی آن‌ها می‌پاشیم.

* رب گوجه‌فرنگی را در روغن مایع تفت داده، به سبزیجات اضافه می‌کنیم.

* ته ظرف مناسب کمی سس سفید ریخته، مواد سبزیجات را روی آن می‌ریزیم، بقیه سس سفید را روی سبزیجات اضافه می‌کنیم.

* پنیر پارمسان و پنیر موزارلا را رنده کرده روی آن می‌پاشیم ظرف گراتن در پنجره وسط فر به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار می‌دهیم تا روی مواد طلایی شود.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره 99 - میترا مینایی، مدرس آشپزی

 

مطالب مرتبط:

گراتن مرغ و سیب‌زمینی؛ غذایی مناسب برای دیابتی‌ها

گراتن پیاز و پنیر و سیب زمینی

روش تهیه‌ی پیراشکی سبزیجات سه رنگ

لازانیای سبزیجات

رولت سبزیجات

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه