آشنایی با روش تهیه آبگوشت


نخود، لوبیا، گوشت، دنبه، بلغور گندم و یک عدد پیاز درسته را در یک قابلمه ریخته، نمک، فلفل و زردچوبه را همراه 6 الی 7 لیوان آب به آن اضافه کرده، تا 4 الی 6 ساعت بپزد و کاملاً پخته و لعاب بیندازد.


 

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر،  اینجا کلیک کنید 

 

آبگوشت

مواد لازم

گوشت گوسفند با استخوان   نیم کیلوگرم

نخود و لوبیا                            یک لیوان

دنبه گوسفند!                       200 گرم

بلغور گندم                            دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه            به میزان لازم

سیب زمینی                         سه عدد متوسط

رب گوجه فرنگی                    سه قاشق غذاخوری

پیاز                                       یک عدد

لیموعمانی                           سه عدد

 

با این مقدار مواد لازم حدود دوازده کاسه ماست خوری از «آبگوشت» خواهیم داشت.

 

مواد لازم برای تهیه آبگوشت

سه عدد لیمو عمانی معادل 15 گرم. یک عدد پیاز متوسط حدود صد گرم.

لیمو عمانیپیاز

یک لیوان نخود و لوبیا معادل 200 گرم. 200 گرم دنبه گوسفندی.

نخود لوبیادنبه

سه عدد سیب زمینی متوسط حدود 700 گرم. نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم.

سیب زمینینمک، فلفل، زردچوبه

نیم کیلو گوشت گوسفند با استخوان گوشت سردست یا راسته یا ... . دو قاشق غذاخوری بلغور گندم معادل 40 گرم.

گوشتبلغور گندم

سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی معادل 120 گرم.

خورش قیمه بادمجان

 

روش تهیه

نخود، لوبیا، گوشت، دنبه، بلغور گندم و یک عدد پیاز درسته را در یک قابلمه ریخته، نمک، فلفل و زردچوبه را همراه 6 الی 7 لیوان آب به آن اضافه کرده، تا 4 الی 6 ساعت بپزد و کاملاً پخته و لعاب بیندازد.

آبگوشت

پیاز درسته را دور انداخته، سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، سه عدد سیب زمینی متوسط و سه عدد لیمو عمانی را اضافه کرده، تا آبگوشت دو ساعت دیگر بپزد و آماده تناول شود.

آبگوشت

می توان آب غذا را جدا کرد و حبوبات، گوشت و سیب زمینی را کوبید تا گوشت کوبیده آماده شود.

آبگوشت

نوش جان

آبگوشت

کالری موجود در آبگوشت

مقدار کالری موجود در کل آبگوشت حدوداً 3750 کیلو کالری می باشد.

مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از آبگوشت حدودا ً310 کیلو کالری می باشد.

مقدار کالری موجود در یک بشقاب میوه خوری از گوشت کوبیده حدوداً 830 کیلو کالری می باشد.

 

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه آش شله قلمکار

آشنایی با روش تهیه سوپ جو با شیر

آشنایی با روش تهیه آش جو

آشنایی با روش تهیه آبگوشت - تصویر 15
ارسال براي دوستان
چاپ
UserName

  • بوی بد دهان
  • هارد
  • آتلیه تبیان
  • بخورونخورهای تابستانی
  • لذت رشد در آشپزی
  • رژیم درمانی نوین
  • 11 غذا برای نجات قلب شما
  • بیماری پارکینسون
  • زنبور درمانی
  • جوانی را در یخچال‌تان بجویید
آخرین مطالب تغذیه و آشپزی
  • مراقب ظروف پخت و پزتان باشید
    مراقب ظروف پخت و پزتان باشید
  • ملاتونین: پادزهری قوی و آرامبخش
    ملاتونین: پادزهری قوی و آرامبخش
  • از مغز تا پاچه گوسفند با طب سنتی
    از مغز تا پاچه گوسفند با طب سنتی
  • تغذیه قبل و بعد از زایمان
    تغذیه قبل و بعد از زایمان
  • آشنایی با روش تهیه آبگوشت
    آشنایی با روش تهیه آبگوشت
  • چند توصیه ی غذایی برای مقابله با سینوزیت
    چند توصیه ی غذایی برای مقابله با...
  • دادگاه سلامتی: رفع اتهام از سیب زمینی سرخ کرده
    دادگاه سلامتی: رفع اتهام از سیب زمینی...
  • 8 تصمیم تغذیه ای اشتباه اما رایج در بین خانم ها
    8 تصمیم تغذیه ای اشتباه اما رایج در بین...
  • درمان بیماری های تنفسی با طب سنتی
    درمان بیماری های تنفسی با طب سنتی
  • تولید نوشیدنی بر مبنای حدیث رضوی
    تولید نوشیدنی بر مبنای حدیث رضوی
آر اس اس
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه