آشنایی با روش تهیه اسپاگتی با طعم لیمو. مدت زمـ��ان طـــــــبخ : 35 دقیقه. مناسب برای تعداد : 4 نفر. جدول ارزش غـذایی. کالری برای یک نفر : 33 کالری. چربی برای یک نفر : 0. 20 گرم. پروتئین برای یک نفر : 2. 00 گرم. کربوهیدرات برای یک نفر : 6. 20 گرم. مواد لازم جهت تهیه اسپاگتی با طعم لیمو: 1. ساقه کرفس : 255 گرم. 2. هویج متوسط : 2 عدد. 3. تره فرنگی متوسط : 2 عدد. 4. فلفل دلمه ای قرمز کوچک : 1 عدد. 5. فلفل دلمه ای زرد کوچک : 1 عدد. 6. سیر : 2 حبه. 7. دانه کرفس : 1 قاشق چای خوری. 8. آب لیم ...

آشنایی با روش تهیه اسپاگتی با طعم لیمو

اسپاگتی

مدت زمــان طـــــــبخ : 35 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
 
جدول ارزش غـذایی
کالری برای یک نفر : 33 کالری
چربی برای یک نفر : 0.20 گرم
پروتئین برای یک نفر : 2.00 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 6.20 گرم

مواد لازم جهت تهیه اسپاگتی با طعم لیمو:

1. ساقه کرفس : 255 گرم
2. هویج متوسط : 2 عدد
3. تره فرنگی متوسط : 2 عدد
4. فلفل دلمه ای قرمز کوچک : 1 عدد
5. فلفل دلمه ای زرد کوچک : 1 عدد
6. سیر : 2 حبه
7. دانه کرفس : 1 قاشق چای خوری
8. آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری
9. اسپاگتی خشک : 300 گرم
10. برگ کرفس خرد شده جهت تزیین : مقداری

مواد لازم جهت تهیه سس لیمو :
1. پوست لیمو ترش رنده شده : 1 قاشق چای خوری
2. آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری
3. پنیر نرم کم چرب : 4 قاشق غذاخوری
4. نمک : به میزان لازم
5. فلفل : به میزان لازم
6. پیاز کوهی تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه اسپاگتی با طعم لیمو :

1. کرفس و هویج ها را پوست نموده، به قطعات ریز و باریک خلالی شبیه چوب کبریت, خرد نموده و در کاسه ای بریزید. ریشه تره فرنگی ها را گرفته, دور بریزید . تره فرنگی ها را چند تکه نمایید. سپس آن ها را از وسط به دو نیم نموده, دانه ها را خارج نموده و خرد نمایید. سیر را پوست کنده و به قطعات ریز خرد نمایید.

2. تمام سبزیجات را به کاسه محتوی ساقه کرفس و هویج خرد شده افزوده, آن ها را به همراه دانه کرفس و آب لیمو هم بزنید.

3. یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده, اسپاگتی را طبق دستور مندرج روی بسته آن پخته و آبکش نموده و گرم نگه دارید .

4. در همین فاصله , یک قابلمه بزرگ دیگر آب را جوش آورده , سبزیجات را در آبکش بخارپز ریخته و روی آب جوش قرار دهید . درب قابلمه را بسته و به مدت 6 تا 7 دقیقه آن ها را بخارپز نمایید تا سبزیجات فقط نرم شوند .

5. هنگامی که اسپاگتی و سبزیجات می پزند , مواد مخصوص تهیه سس لیمو را با هم مخلوط نمایید .

6. اسپاگتی و سبزیجات را در یک کاسه گرم مخصوص پذیرایی ریخته و با سس لیمو مخلوط نمایید و با برگ کرفس خرد شده اسپاگتی با طعم لیمو را تزیین و سرو نمایید .


آوای سلامتی
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :