آشنایی با روش تهیه بورانی اسفناج


با کمی ماست، نعناع خشک و زعفران آب کرده که با یک قاشق ماست مخلوط شده، می‌توان بورانی را تزئین کرد تا آماده پذیرایی شود.


برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر،  اینجا کلیک کنید

 

مواد لازم برای بورانی اسفناج:

اسفناج                               یک کیلو گرم

ماست پرچرب                     دو کاسه ماست خوری

نعنا آسیاب شده                 یک قاشق غذاخوری

پودر موسیر                         یک قاشق غذاخوری

نمک                                   به مقدار لازم

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه 3 کاسه ماست خوری از ”‌ بورانی اسفناج“ خواهیم داشت.

 

نمک به مقدار لازم ، یک قاشق غذاخوری نعناع آسیاب شده تقریباً معادل 10 گرم

بورانی اسفناجبورانی اسفناج

یک کیلوگرم اسفناج پاک نکرده که حدود 400 الی 500 گرم اسفناج پاک کرده و خرد کرده خواهد داد (معادل 5 کاسه ماست خوری اسفناج خرد شده)، دو کاسه ماست خوری ماست پرچرب 4 الی 5 درصد (معادل 600 گرم)

بورانی اسفناجبورانی اسفناج

یک قاشق غذاخوری پودر موسیر (تقریباً معادل 12 گرم)

بورانی اسفناج

طرز تهیه بورانی اسفناج

حدود یک کیلو گرم اسفناج را پاک کرده، شسته و درشت خرد می‌کنیم. آن را با کمی نمک در قابلمه ریخته، با شعله زیاد می‌پزیم تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را با گوشت‌کوب کوبیده تا یک کاسه ماست خوری اسفناج پخته و له شده به دست آید.

بورانی اسفناج

یک کاسه ماست خوری اسفناج پخته و له شده را با دو کاسه ماست خوری ماست پرچرب، یک قاشق غذاخوری نعناع خشک آسیاب شده و یک قاشق غذاخوری پودر موسیر یا سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا بورانی حاضر شود.

بورانی اسفناج

با کمی ماست، نعناع خشک و زعفران آب کرده که با یک قاشق ماست مخلوط شده، می‌توان بورانی را تزئین کرد تا آماده پذیرایی شود.

بورانی اسفناج

نوش جان

 

بورانی اسفناج
 
 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه