آرد را به همراه نمک، کره، فلفل و بیکنیگ‌پودر در دستگاه غذاساز دو دقیقه مخلوط می‌کنیم تا به صورت خرده‌های نان در آید...

آشنایی با روش تهیه تارت مرغ و هویج


آرد را به همراه نمک، کره، فلفل و بیکنیگ‌پودر در دستگاه غذاساز دو دقیقه مخلوط می‌کنیم تا به صورت خرده‌های نان در آید...

تارت مرغ و هویج

مواد اولیه:

آرد                                              250 گرم

زرده تخم‌مرغ                                 یک عدد

کره سرد                                       125 گرم

بیکینگ‌پودر                                   یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل                                  به میزان لازم

 

مواد لازم برای داخل تارت:

سینه مرغ ریز خرد شده                200 گرم

سیر                                               یک حبه

زنجبیل                                           یک قاشق مرباخوری

هویج ریز خرد شده                         100 گرم

سیب‌زمینی متوسط ریز خرد شده   یک عدد

ریحان و جعفری خرد شده               دو قاشق سوپ‌خوری

خامه                                             100 گرم

روغن                                             به میزان لازم

 

مواد لازم رویه:

کره                                              40 گرم

پیاز                                               یک عدد

قارچ خرد شده                             200 گرم

آب‌لیمو                                        یک قاشق سوپ‌خوری

آرد یا آرد ذرت                               یک قاشق سوپ‌خوری

آب مرغ                                       1/4 پیمانه

 

طرز تهیه خمیر:

آرد را به همراه نمک، کره، فلفل و بیکنیگ‌پودر در دستگاه غذاساز دو دقیقه مخلوط می‌کنیم تا به صورت خرده‌های نان در آید، بعد زرده تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم تا خمیر جمع شود. خمیر را در پلاستیک می‌گذاریم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

 

طرز تهیه رویه:

پیاز را تفت داده، سپس با قارچ، آب‌لیمو و کره تفت می‌دهیم تا آب قارچ کشیده شود. آرد را افزوده، سپس آب مرغ را می‌ریزیم و وقتی نیمی از آب مرغ کشیده شد آن را از روی حرارت برمی‌داریم.

 

طرز تهیه مواد میانی:

* سینه مرغ چهارگوش خرد شده را به همراه زنجبیل و سیر رنده شده از سه الی چهار ساعت قبل در دو قاشق روغن، نمک و فلفل سیاه قرار می‌دهیم تا ترد و مزه‌دار شود.

* مرغ مزه‌دار شده را با روغن روی حرارت بالا تفت می‌دهیم تا رنگ آن برگردد، بعد هویج و سیب‌زمینی را می‌ریزیم، تفت داده سپس خامه را ریخته و هم می‌زنیم تا نیم‌پز شوند و از روی حرارت برمی‌داریم.

* خمیر را در قالب قرار می‌دهیم با چنگال چند سوراخ می‌زنیم و در فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط قرار داده تا کمی طلایی شود.

* خمیر را از فر خارج کرده، می‌گذاریم کمی سرد شود، مواد میانی را ریخته و بعد مواد رویه را اضافه می‌کنیم و دوباره در فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 دقیقه قرار می‌دهیم تا سطح مواد بالا بیاید.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره 134 - غزاله تقوی، کارشناس آشپزی

 

مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه تارت خامه با مارمالاد

آشنایی با روش تهیه‌ی تارت سبزیجات

آشنایی با روش تهیه‌ی تارت فلفل و بادمجان کبابی

تارت بادام و گلابی

تارت توت فرنگی

آشنایی با روش تهیه‌ی تارت توت فرنگی با بادام

تارت میوه‌ی فصل

آشنایی با روش تهیه‌ی تارت لیمو

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه