برای آشنایی شما با یکی از غذاهای محلی کشورمان، طرز تهیه غذایی به نام "ترش تره" را که مربوط به بخش شمالی کشور است، به شما آموزش می دهیم. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

برای آشنایی شما با یکی از غذاهای محلی کشورمان، طرز تهیه غذایی به نام "ترش تره" را که مربوط به بخش شمالی کشور است، به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

سبزی: (جعفری، گشنیز، اسفناج ، تره، چغندر) یک کیلو

برنج: نصف لیوان

آرد برنج: 100 گرم

سیرخام: 1 بوته

تخممرغ: 3 تا 4 عدد

ترشی: (آب نارنج یا آب انار) به مقدار دلخواه

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه:

نصف لیوان برنج را از قبل خیس کنید.

ابتدا سبزیها را ریز خرد کنید در قابلمه بریزید.

سپس برنج خیس خورده و یک لیوان آب را به سبزی خرد شده اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سبزی و برنج کاملاً بپزند.

سیر را خرد کرده و با زردچوبه و روغن سرخ کنید و همراه با کمی نمک و فلفل، به مواد داخل قابلمه اضافه نمایید.

مقداری آرد برنج را در ترشی مورد علاقه خود (آب نارنج یا آب انار) حل کرده و به تدریج به خورش اضافه کنید. این کار باعث لعابدار شدن خورش میشود.

در پایان تخممرغها را اضافه نمایید.

غذا آمادهی سرو است.


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه