روغن را داخل ظرفی بریزید و مرغ‌ها را داخل روغن قرار دهید تا کاملاً با آن پوشانده شوند.

آشنایی با روش تهیه جوجه با سس قارچ


روغن را داخل ظرفی بریزید و مرغ‌ها را داخل روغن قرار دهید تا کاملاً با آن پوشانده شوند.

جوجه

مواد لازم:

سینه مرغ بدون پوست و استخوان    3 عدد نصف شده

روغن زیتون                                       1 قاشق غذاخوری

لیمو                                                 1 عدد

قارچ تازه، خرد شده                          3 پیمانه

آب مرغ                                            نصف پیمانه

آرد                                                   2 قاشق غذاخوری

جعفری تازه، خرد شده                     1 قاشق غذاخوری

 

روش تهیه:

* دمای فر را روی 400 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.

* روغن را داخل ظرفی بریزید و مرغ‌ها را داخل روغن قرار دهید تا کاملاً با آن پوشانده شوند.

* لیمو را نصف کنید آب نیمی از آن را روی تکه های مرغ بریزید و نیم دیگر را به اندازه های مناسب برش بزنید و هر برش از آن را روی هر یک از تکه های مرغ بگذارید. آن‌ها را به مدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید.

* کره نباتی را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. قارچ را داخل آن بریزید و به هم بزنید تا طلایی رنگ شوند و آب آن‌ها تمام شود. روی آن‌ها آرد بریزید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط نمایید. آب مرغ را بیفزایید و مواد را مرتب به هم بزنید تا سس غلیظی تهیه شود.

* جعفری تازه را به آن‌ها اضافه نمایید.

* سس قارچ را همراه با مرغ‌های سرخ شده سرو نمایید.

برکت همواره سایبان سفره‌هایتان باشد. نوش جان

ترجمه: زهرا امیری

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: allrecipes

 

مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ سیری ساده

آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ کنجدی

آشنایی با روش تهیه‌ی سینه مرغ با سس لیمو

بفرمایید جوجه طلایی!

مرغ با کِرِم ترخون

روش تهیه‌ی جوجه با سُس اسفناج

خوراک مرغ با کلم قرمز

کیوسکی؛ غذایی ساده و خوشمزه

آشنایی با روش تهیه‌ی فیله مرغ و سیب

آشنایی با روش تهیه‌ی خوراک مرغ و سیب

مرغ انگشتی با سس عسل

شنیسل مرغ

استیک مرغ با سس انار

خوراک مرغ با آب سیب را امتحان کنید!

مرغ پارمچان

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه