آشنایی با روش تهیه جوجه به سبک ایتالیایی


دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید. سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.

جوجه

مواد لازم

سس مایونز                       سه چهارم پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده        یک دوم پیمانه

پودر سیر                           سه چهارم قاشق چای خوری

آرد سوخاری ایتالیایی        سه چهارم پیمانه

سینه مرغ، نصف شده      دو عدد (چهار تکه)

 

روش تهیه

* دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.

* سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.

* آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید.

* تکه‌های مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند.

* آن‌ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند.

جوجه ایتالیایی برای یک پذیرایی بی نظیر آماده است.

بفرمایید. نوش جان

ترجمه: زهرا امیری

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: allrecipes

 

مطالب مرتبط:

جوجه بریانی به سبک هندی پاکستانی

آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ ایتالیایی

آشنایی با روش تهیه‌ی کوفته برنجی به سبک ایتالیایی

آشنایی با روش تهیه‌ی کاناپس قارچ؛ اردور ایتالیایی

چیکن پارمیجانا؛ غذای ایتالیایی

کیک ایتالیایی

خوراک لوبیای ایتالیایی

سوپ‌ گوجه‌فرنگی با ماکارونی پیچ ایتالیایی

کوکوی سبزی‌های زمستانی ایتالیایی

اسپاگتی با سس تن ماهی       

کوکوی اسپاگتی(ایتالیائی)

کرپ قارچ و مرغ

کالزونه (غذای ایتالیایی)

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه