آشنایی با روش تهیه حلوا

آشنایی با روش تهیه حلوا


یک لیوان روغن را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، روی شعله متوسط قرار می‌دهیم. دو لیوان رد را کم کم با یک الک در روغن ریخته مرتب هم می‌زنیم.

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید

 

حلوای عاشورا را این‌طوری بپزید

مواد لازم برای تهیه حلوا

زعفران                          نصف قاشق مرباخوری

شکر                              یک لیوان

آرد گندم                         دو لیوان

روغن مایع                      یک لیوان

گلاب                             یک چهارم لیوان

آب                                 یک لیوان سر خالی

 

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه سه بشقاب میوه‌خوری از ”‌ حلوا “ خواهیم داشت.

 

مواد لازم برای تهیه حلوا

یک لیوان شکر، معادل 240 گرم. دو لیوان آرد گندم، جمعاً معادل 240 گرم 

حلواحلوا

نصف قاشق مرباخوری زعفران

حلوا

یک چهارم لیوان گلاب، معادل 50 گرم. یک لیوان روغن مایع، معادل 200 گرم

حلواحلوا
 

طرز تهیه حلوا

یک لیوان روغن را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، روی شعله متوسط قرار می‌دهیم. دو لیوان آرد را کم‌کم با یک الک در روغن ریخته مرتب هم می‌زنیم. 10 الی 15 دقیقه آن را تفت داده و هم می‌زنیم تا رنگ آرد کمی قهوه‌ای شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در می‌آید). هر چه رنگ آرد قهوه‌ای پررنگ‌تر شود، در نهایت حلوای تیره‌تری خواهیم داشت.

حلوا

یک لیوان سر خالی آب، یک لیوان شکر و نصف قاشق مرباخوری زعفران آسیاب شده را در یک قابلمه ریخته، روی شعله گذاشته، هم می‌زنیم تا به جوش آید. سپس شعله را خاموش کرده، یک چهارم لیوان گلاب اضافه می‌کنیم.

حلوا

شعله زیر آرد را خاموش کرده، محلول آب و شکر را کم‌کم به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم تا زمانی که حلوا یکدست شود. سپس شعله را روشن کرده، به هم زدن ادامه می‌دهیم تا زمانی که حلوا به ماهیتابه نچسبد و اصطلاحاً حلوا روغن بیندازد. در این موقع شعله را خاموش کرده، حلوا را در ظرف کشیده و روی آن را صاف می‌کنیم.

حلوا

با نوک قاشق یا ته قاشق می‌توان حلوا را تزئین کرد.

حلوا

می‌توان به جای آب و زعفران، در حلوا شیر و زعفران (با دو قاشق شکر کمتر) ریخت و حلوای زردرنگ به دست آورد. سپس آن را به قطر یک سانت روی یک کیسه فریزر پهن کرد و با نوک چاقو شکل گلبرگ درآورده، روی حلوای تیره را تزئین کرد.

حلوا

بنا بر ذائقه‌های مختلف، حلوا را می‌توان تیره یا روشن تهیه نمود و به شکل‌های مختلف تزئین کرد. 

حلوا

 

نوش جان

 

کالری موجود در حلوا

مقدار کالری موجود در کل حلوا حدودا  3600 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک بشقاب میوه‌خوری حلوا حدودا 1200 کیلوکالری می‌باشد.

حلوا

 

مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری حلوا حدوداً 110 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک قاشق مرباخوری حلوا حدوداً 40 کیلوکالری می‌باشد.

حلوا

برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


مطالب مرتبط:

حلوا سه آرد مجلسی

آشنایی با روش تهیه‌ی حلوا شیرخشک

آشنایی با روش تهیه رولت حلوا کاکائویی

آشنایی با روش تهیه‌ی حلوا بیسکوییت

آشنایی با روش تهیه‌ی حلوا لایه‌ای

آشنایی با روش تهیه‌ی حلوا در نان خامه‌ای

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه