آشنایی با روش تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

آشنایی با روش تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ


دویست گرم پنیر خامه‌ای را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم ...

 

 

دسر

مواد لازم برای تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

کره                                                                     150 گرم

خامه                                                                   200 گرم

پنیر خامه‌ای                                                        200 گرم

بیسکویت ساده و کاکائویی                                   30 عدد

مارمالاد آلبالو و خلال پسته و بادام برای تزئین        دو قاشق غذاخوری

پودر شکر                                                             شش قاشق غذاخوری

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از «دسر بیسکویتی دو رنگ» خواهیم داشت.

 

مواد لازم

یک قالب مستطیل به طول 26 سانتی‌متر و به عرض و ارتفاع 6 سانتی‌متر و همزن برقی، دویست گرم خامه پاستوریزه سفت (معادل 7 قاشق غذاخوری سرپر)

دسر بیسکویتی کره ایدسر بیسکویتی کره ای

پانزده عدد بیسکویت ساده و پانزده عدد بیسکویت کاکائویی (معادل صد و پنجاه گرم بیسکویت).

دسر بیسکویتی کره ایبیسکویت ساده

شش قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل 120 گرم). یک قاشق غذاخوری خلال پسته و بادام و دو قاشق غذاخوری مارمالاد آلبالو برای تزئین.

دسر بیسکویتی کره ایبادام و پسته و مارمالاد آلبالو

دویست گرم پنیر خامه‌ای (معادل دو بسته صد گرمی پنیر خامه‌ای). صد و پنجاه گرم کره

دسر بیسکویتی کره ایدسر بیسکویتی کره ای

 

طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

دویست گرم (7 قاشق غذاخوری) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط می‌کنیم. آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه با درجه تند هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

دسر

دویست گرم پنیر خامه‌ای را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم.

دسر

صد و پنجاه گرم کره را می‌گذاریم نرم شود و بعد آن را اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده با یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه کره‌ای دسر آماده شود.

دسر

یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانتی‌متر قرار می‌دهیم. کمی از مایه کره‌ای را ته قالب ریخته، روی آن را صاف می‌کنیم و بیسکویت‌های ساده و کاکائویی را به دسر کره‌ای آغشته کرده، یکی در میان در قالب قرار می‌دهیم و بقیه دسر کره‌ای را در قالب ریخته تا پر شود. در نهایت پلاستیک را روی دسر برگردانده و آن را برای 5 الی 6 ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا دسر سفت شود.

دسر

دسر بیسکویتی را از فریزر درآورده، بر می‌گردانیم و پلاستیک روی آن را جدا می‌کنیم. دو قاشق غذاخوری مارمالاد آلبالو روی آن ریخته، با خلال پسته و بادام آن را تزئین می‌کنیم. سپس با یک چاقوی تیز آن را برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود.

دسر

نوش جان

دسر

کالری موجود در دسر بیسکویتی دو رنگ

مقدار کالری موجود در کل دسر حدوداً 3900 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک برش (یک دهم) دسر 390 کیلوکالری می‌باشد.

 

برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه مسقطی لقمه ای

آشنایی با روش تهیه حلوا رولتی دو رنگ

آشنایی با روش تهیه سان شاین

آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله

آشنایی با روش تهیه دسر توت‌ فرنگی با ژله

آشنایی با روش تهیه مسقطی گردویی

آشنایی با روش تهیه شارلوت آناناس

آشنایی با روش تهیه دسر بیسکویتی کره‌ای

آشنایی با روش تهیه بستنی کاکائویی

آشنایی با روش تهیه بستنی توت‌فرنگی

آشنایی با روش تهیه فرنی

دسر ژلاتینه موز

دسر ژلاتینه موز

از این دسر برای تزئین سفره و هم به عنوان عصرانه می توان استفاده کرد
آشنایی با روش تهیه‌ی ژله بستنی

آشنایی با روش تهیه‌ی ژله بستنی

برای تزئین سفره های گرم تان می توانید از این ژله بستنی بسیار خوشمزه استفاده کنید.
بستنی پسته ای

بستنی پسته ای

درست کردن بستنی در منزل، آن قدرها هم که فکر می کنید کار سختی نیست. با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک بستنی بسیار خوشمزه را با هم ببینیم.
پسندیدم
آشنایی با روش تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ - تصویر 20
ارسال براي دوستان
چاپ
UserName

  • ستاره یک مربع
  • فناپ
  • فامیلا
  • دکتر
  • مدیسه
  • نوا
آخرین مطالب تغذیه و آشپزی
  • غذاهای آلرژی زا را بشناسید
    غذاهای آلرژی زا را بشناسید
  • نگاهی موشکافانه به داخل ناگت ها
    نگاهی موشکافانه به داخل ناگت ها
  • کلسترول: از تخم مرغ فراری نباشید
    کلسترول: از تخم مرغ فراری نباشید
  • مقابله با بیماری های پاییز با طب سنتی
    مقابله با بیماری های پاییز با طب سنتی
  • طب سنتی؛ شیر را این گونه بنوشید
    طب سنتی؛ شیر را این گونه بنوشید
  • خواص هسته ی انگور برای بدن
    خواص هسته ی انگور برای بدن
  • تزئین های زیبایی از سالاد الویه
    تزئین های زیبایی از سالاد الویه
  • معده ی خود را پاکسازی کنید
    معده ی خود را پاکسازی کنید
  • برخورد طب سنتی با چاقی
    برخورد طب سنتی با چاقی
  • 7 خیر که با کاهش قند به بدنتان می رسد
    7 خیر که با کاهش قند به بدنتان می رسد
آر اس اس
  • مطالب پیشنهادی
  • آشنایی با روش تهیه دسر بیسکویتی شکلاتی
  • آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب
  • آشنایی با روش تهیه‌ی پیتزای گوشت و سیب زمینی
  • آشنایی با روش تهیه‌ی کوفته قالبی
  • آشنایی با روش تهیه‌ی کوفته‌ی گوشت فوری
  • آشنایی با روش تهیه‌ی کوفته‌ی گوشت با سس
  • آشنایی با روش تهیه‌ی کوفته برنجی به سبک ایتالیایی
  • آشنایی با روش تهیه‌ی کوفته ماکارونی
  • آشنایی با روش تهیه‌ی کوفته تخم مرغ
  • آشنایی با روش تهیه‌ی خورش شوید باقالی
  • بروچتا_خانم کامیار
  • سه نوع پیش غذا با قارچ
  • مسقطی
  • مسقطی شیرازی
  • مسقطی چهار مغز
  • مسقطی زرشک
  • مسقطی شیرازی
  • مسقطی لاری
  • سالاد رنگی با سس نعنا
  • سوفله لیمو ترش
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه