آشنایی با روش تهیه دسر بیسکویتی کره ای


دویست گرم (7 قاشق غذاخوری) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط می‌کنیم.


 

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر،  اینجا کلیک کنید

 

مواد لازم برای تهیه دسر بیسکویتی کره ای

کره                                              150 گرم

خامه                                            200 گرم

پنیر خامه ای                                200 گرم

بیسکویت کاکائویی                         20 عدد

شکلات تخته ای برای تزئین            30 گرم

پودر شکر                                       شش قاشق غذاخوری

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از ”‌ دسر بیسکویتی کره ای“ خواهیم داشت.

 

یک قالب مستطیل به طول 26 سانت و به عرض و ارتفاع 6 سانت و همزن برقی، دویست گرم خامه پاستوریزه سفت (معادل 7 قاشق غذاخوری سرپر)

دسر بیسکویتی کره ایدسر بیسکویتی کره ای

بیست عدد بیسکویت کاکائویی یک بسته بیسکویت پتی بور (معادل صد گرم)، شش قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل 120 گرم)

دسر بیسکویتی کره ایدسر بیسکویتی کره ای

سی گرم شکلات تخته ای برای تزئین، دویست گرم پنیر خامه ای (معادل دو بسته صد گرمی پنیر خامه ای)

دسر بیسکویتی کره ایدسر بیسکویتی کره ای

صد و پنجاه گرم کره

دسر بیسکویتی کره ای

طرز تهیه بیسکویتی کره ای

دویست گرم (7 قاشق غذاخوری) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط می‌کنیم. آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه با درجه تند هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

دسر بیسکویتی کره ای

دویست گرم پنیر خامه ای را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم.

دسر بیسکویتی کره ای

صد و پنجاه گرم کره را می‌گذاریم نرم شود و بعد آن را اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده با یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه کره ای دسر آماده شود.

دسر بیسکویتی کره ای

یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانت قرار می‌دهیم. کمی از مایه کره ای را ته قالب ریخته، روی آن را صاف می‌کنیم و بیسکویت‌های کاکائویی را روی آن می‌چینیم. به همین ترتیب لایه لایه مایه کره ای و بیسکویت را در قالب قرار می‌دهیم تا قالب پر شود. در نهایت پلاستیک را روی دسر برگردانده و آن را برای 5 الی 6 ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا دسر سفت شود.

دسر بیسکویتی کره ای

دسر بیسکویتی را از فریزر درآورده، بر می‌گردانیم و پلاستیک روی آن را جدا می‌کنیم. کمی شکلات تخته ای روی آن رنده می‌کنیم. سپس با یک چاقوی تیز آن را برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود.

دسر بیسکویتی کره ای

نوش جان

دسر بیسکویتی کره ای

 

دسر بیسکویتی کره ای

برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


نظرات بییندگان :
شکمو دوشنبه 30 تیر 1393 ساعت '21:19
سلام من همینو درست میکنم ولی پنیر خامه ای و خامه نداره، بجاش پودر کاکائو و کمی آردسفید می زنم وبا شیر و کره روی حرارت می پزمش تا یکدست و کمی غلیظ بشه (کاکائو زیاد میریزم که کاملا قهوه ای بشه) از قهوه هم می شه استفاده کرد فقط کمی تلخ میشه ولی خیلی خوشمزه است. بعدم لایه لایه بیسکوویت و این مایع رو روی هم می ذارم در نهایتم بعد از سرد شدنش با پدر پسته ونارگیل تزیینش میکنم

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه