آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله

آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله


نیم کیلو هلو را شسته، پوست کنده، از هسته جدا می کنیم. آن را با 3 قاشق غذاخوری شکر در مخلوط کن ریخته، تا 2 پیمانه پوره هلو به دست آید.

 
برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید
 
دسر هلو

مواد لازم برای دسر هلو با ژله

خامه                                250 گرم

پودر شکر                          6 قاشق غذاخوری

هلو                                   نیم کیلوگرم

پودر ژله هلو                      2 بسته

وانیل                                یک چهارم قاشق چای‌خوری

هلو و اسمارتیز                 چند عدد برای تزئین

 

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه ده کاسه ماست‌خوری از « دسر هلو با ژله» خواهیم داشت.

 

مواد لازم

چهار عدد هلو درشت، معادل نیم کیلوگرم. یک بسته خامه پاستوریزه 250 گرمی.

هلوخامه

شش قاشق غذاخوری پودر شکر، جمعاً معادل 120 گرم. یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل.

وانیلپودر شکر

دو بسته پودر ژله هلو، جمعاً معادل 200 گرم. چند عدد هلو، شلیل و اسمارتیز برای تزئین

پودر ژله هلوهلو، شلیل، اسمارتیز

 

طرز تهیه دسر هلو با ژله

نیم کیلو هلو را شسته، پوست کنده، از هسته جدا می کنیم. آن را با 3 قاشق غذاخوری شکر در مخلوط کن ریخته، تا 2 پیمانه پوره هلو به دست آید.

دسر هلو

یک بسته پودر ژله را به تدریج در یک پیمانه آب جوش حل می‌کنیم.

دسر هلو

نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرام‌آرام در پوره هلو می‌ریزیم و هم می‌زنیم.

دسر هلو

250 گرم خامه پاستوریزه را 2 ساعت در فریزر می‌گذاریم (اگر کنار خامه کمی از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد) سپس آن را از فریزر درآورده و با 3 قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم.

آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله - تصویر 11

آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

آشنایی با روش تهیه دسر هلو با ژله - تصویر 12

مخلوط پوره هلو و ژله را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم می‌زنیم تا دسر آماده شود. دسر آماده شده را در ظرف می‌کشیم. سپس ظرف های دسر را 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر بسته شود.

دسر هلو

1/5 پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر بسته شده می‌ریزیم. در صورت نیاز یک بسته پودر ژله دیگر را نیز در 3 پیمانه آب حل می‌کنیم و روی دسرهای تزئین شده می‌ریزیم سپس آن‌ها را 5 الی 6 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا ژله بسته شود.

دسر هلو

تزئین با یک برش مارپیچی از شلیل و اسمارتیز

دسر هلو

تزئین با یک برش از شلیل و چند عدد اسمارتیز

دسر هلو

تزئین با چند برش از شلیل و اسمارتیز

دسر هلو

کالری موجود در دسر هلو با ژله

مقدار کالری موجود در کل دسر حدود 2300 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از این دسر حدود 230 کیلوکالری می‌باشد.

 

برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید
 
بخش تغذیه و آشپزی تبیان

مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه دسر توت‌ فرنگی با ژله

آشنایی با روش تهیه مسقطی گردویی

آشنایی با روش تهیه شارلوت آناناس

آشنایی با روش تهیه دسر بیسکویتی کره‌ای

آشنایی با روش تهیه بستنی کاکائویی

آشنایی با روش تهیه بستنی توت‌فرنگی

آشنایی با روش تهیه فرنی

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه