آشنایی با روش تهیه دسر کیوی با ژله. به منظور تهیه پوره ی کیوی، 6 عدد کیوی را پوست کنده، خرد می کنیم و در مخلوط کن می ریزیم. بخش تغذیه و آشپزی تبیان. برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و ��صاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید. مواد لازم برای دسر کیوی با ژله پودر شکر 3 قاشق غذاخوری. خامه 250 گرم. کیوی 6 عدد. شکر یک پیمانه. وانیل یک چهارم قاشق چایخوری. پودر ژله کیوی یک بسته. با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه هشت کاسه ماست خوری از دسر کیوی با ژله خواهیم داشت. مواد لازم یک پیمانه شکر یا پودر شکر ...

آشنایی با روش تهیه دسر کیوی با ژله

به منظور تهیه پوره ی کیوی، 6 عدد کیوی را پوست کنده، خرد می کنیم و در مخلوط کن می ریزیم.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان
دسر کیوی با ژله

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید

مواد لازم برای دسر کیوی با ژله

پودر شکر           3 قاشق غذاخوری
خامه                 250 گرم
کیوی                 6 عدد
شکر                 یک پیمانه
وانیل                 یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژله کیوی     یک بسته


با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه هشت کاسه ماست خوری از دسر کیوی با ژله خواهیم داشت.

مواد لازم

  • شکر

    یک پیمانه شکر یا پودر شکر معادل 125 گرم یا هفت قاشق غذاخوری

  • پودر ژله

    یک بسته پودر ژله کیوی معادل صد گرم

  • وانیل

    یک چهارم قاشق چایخوری وانیل

  • پودر شکر

    سه قاشق غذاخوری پودر شکر معادل 60 گرم

  • خامه

    یک بسته خامه پاستوریزه 250 گرمی

  • کیوی

    شش عدد کیوی متوسط حدود نیم کیلو

 

طرز تهیه دسر کیوی با ژله

به منظور تهیه پوره کیوی، 6 عدد کیوی را پوست کنده، خرد می کنیم و در مخلوط کن می ریزیم. بعد یک پیمانه شکرروی کیوی ها می ریزیم. پوره کیوی تهیه می شود.

دسر کیوی با ژله

پوره کیوی را در قابلمه می ریزیم تا 5 الی 10 دقیقه بجوشد. دو پیمانه از پوره کیوی را در یک ظرف می ریزیم. در صورت دلخواه، پوره کیوی را از صافی رد می کنیم تا دانه های آن جدا شود.

دسر کیوی با ژله

یک بسته پودر ژله را به تدریج در یک پیمانه آب جوش حل می کنیم. نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرام آرام در پوره کیوی می ریزیم و هم می زنیم.

دسر کیوی با ژله

250 گرم خامهپاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می گذاریم (اگر کمی شیر کنار خامه جدا شده است، آن را حتماً دور بریزید تا خامه سفت داشته باشید که بهتر فرم می گیرد) سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیلمخلوط می کنیم. سپس آن را با همزن برقی حدود پنج دقیقه هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد.
مخلوط پوره کیوی و ژله را کم کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم می زنیم تا دسر آماده شود.
دسر کیوی با ژله

دسر آماده شده را در ظرف می کشیم و 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر بسته شود.
1/5 پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر می ریزیم و 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا ژله بسته شود. دسر آماده پذیرایی می باشد. نوش جان

دسر کیوی با ژله

کالری موجود در دسر کیوی با ژله

مقدار کالری موجود در کل دسر 2200 کیلوکالری می باشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از این دسر 270 کیلوکالری می باشد.
 

برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید



کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه