آشنایی با روش تهیه شارلوت آلبالو


 یک بسته پودر ژله آلبالو را در یک فنجان آب جوش کم کم ریخته، هم می‌زنیم تا حل شود. سپس آن را در هوای آزاد گذاشته تا کمی سرد شود ولی بسته نشود.


برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر،  اینجا کلیک کنید

 

مواد لازم برای شارلوت آلبالو

خامه پاستوریزه                   یک بسته 250 گرمی

کره                                    50 گرم

کمپوت آلبالو                        یک قوطی نیم کیلویی

وانیل                                  یک چهارم قاشق چای خوری

پودر ژله آلبالو                       یک بسته

تخم مرغ                             دو عدد

پودر شکر                            شش قاشق غذا خوری

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک بشقاب بزرگ از ”‌شارلوت آلبالو“ خواهیم داشت.

 

دو عدد تخم مرغ، یک چهارم قاشق چای خوری وانیل

شارلوت آلبالوشارلوت آلبالو

شش قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل 120 گرم)، یک قوطی نیم کیلویی کمپوت آلبالو

شارلوت آلبالوشارلوت آلبالو

یک بسته کره 50 گرمی، یک بسته پودر ژله آلبالو (معادل صد گرم پودر ژله)

شارلوت آلبالوشارلوت آلبالو

یک بسته خامه پاستوریزه سفت 250 گرمی (اگر کمی شیر کنار خامه جدا شده بود، آن را حتماً دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد)، یک قالب کیک یا ژله سوراخ دار با گنجایش حدود یک و نیم لیتر و همزن برقی

شارلوت آلبالوشارلوت آلبالو

طرز تهیه شارلوت آلبالو

 یک بسته پودر ژله آلبالو را در یک فنجان آب جوش کم کم ریخته، هم می‌زنیم تا حل شود. سپس آن را در هوای آزاد گذاشته تا کمی سرد شود ولی بسته نشود.

شارلوت آلبالو

یک بسته خامه سفت پاستوریزه 250 گرمی را دو ساعت در فریزر گذاشته، تا کمی یخ بزند سپس آن را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

شارلوت آلبالو

دو عدد زرده تخم مرغ را همراه یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل و دو قاشق غذاخوری پودر شکر با همزن برقی می‌زنیم تا سفید و کشدار شود.

شارلوت آلبالو

پنجاه گرم کره را بیرون یخچال گذاشته، تا کمی نرم شود سپس به زرده زده شده اضافه کرده، هم می‌زنیم.

شارلوت آلبالو

دو عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کف شود. بعد یک قاشق پودر شکر اضافه کرده، به هم زدن ادامه می‌دهیم.

شارلوت آلبالو

خامه فرم گرفته را به سفیده زده شده، اضافه کرده، هم می‌زنیم سپس مخلوط زرده تخم مرغ و ژله را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه شارلوت آماده شود.

شارلوت آلبالو

مایه شارلوت را ته یک قالب سوراخ دار ژله می‌ریزیم سپس آلبالو های کمپوت شده را برداشته، روی شارلوت می‌ریزیم و با قاشق آلبالوها را به وسط قالب هدایت می‌کنیم و بعد دسر را برای مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا بسته شود سپس آن را از یخچال درآورده، لبه های دسر را از قالب جدا کرده و آن را برای چند لحظه روی کتری در حال جوش قرار می‌دهیم. ته یک بشقاب بزرگ یا دیس را چرب کرده، دسر را در آن برمی گردانیم.

شارلوت آلبالو

دسر آماده پذیرایی می‌باشد.

شارلوت آلبالو

نوش جان

 

شارلوت آلبالو

 

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه