آشنایی با روش تهیه شارلوت آناناس (نوع دوم). یک بسته خامه سفت پاستوریزه 250 گرمی را دو ساعت در فریزر گذاشته، تا کمی یخ بزند سپس آن را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، حدود 5 دقیقه هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد. بخش تغذیه و آشپزی تبیان. برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید. مواد لازم برای تهیه شارلوت آناناس خامه پاستوریزه یک بسته 250 گرمی. کره 50 گرم. کمپوت آناناس یک قوطی نیم کیلویی. وانیل یک چهارم قاشق چای خوری. پودر ژله آناناس یک بسته. تخم مرغ دو عدد. ...
آشنایی با روش تهیه شارلوت آناناس (نوع دوم)
یک بسته خامه سفت پاستوریزه 250 گرمی را دو ساعت در فریزر گذاشته، تا کمی یخ بزند سپس آن را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، حدود 5 دقیقه هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد.

مواد لازم برای تهیه شارلوت آناناس
خامه پاستوریزه یک بسته 250 گرمی
کره 50 گرم
کمپوت آناناس یک قوطی نیم کیلویی
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
پودر ژله آناناس یک بسته
تخم مرغ دو عدد
پودر شکر شش قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک بشقاب بزرگ از "شارلوت آناناس" خواهیم داشت.
مواد لازم
یک قالب کیک یا ژله سوراخ دار با گنجایش حدود یک و نیم لیتر و همزن برقی
یک بسته خامه پاستوریزه سفت 250 گرمی (اگر کمی شیر کنار خامه جدا شده بود، آن را حتماً دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد)
یک بسته پودر ژله آناناس (معادل صد گرم پودر ژله)
یک بسته کره 50 گرمی
یک قوطی نیم کیلویی کمپوت آناناس خرد شده
شش قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل 120 گرم).
یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
دو عدد تخم مرغ
طرز تهیه شارلوت آناناس
یک بسته پودر ژله آناناس را در یک فنجان آب جوش کم کم ریخته، هم می زنیم تا حل شود. سپس آن را در هوای آزاد گذاشته تا کمی سرد شود ولی بسته نشود.

یک بسته خامهسفت پاستوریزه 250 گرمی را دو ساعت در فریزر گذاشته، تا کمی یخ بزند سپس آن را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، حدود 5 دقیقه هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد.

دو عدد زرده تخم مرغ را همراه یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و دو قاشق غذاخوری پودر شکر با همزن برقی می زنیم تا سفید و کشدار شود.

پنجاه گرم کره را بیرون یخچال گذاشته، تا کمی نرم شود سپس به زرده زده شده اضافه کرده، هم می زنیم.

ژله سرد شده را اضافه کرده، هم می زنیم.

دو عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا کاملاً کف شود. بعد یک قاشق پودر شکر اضافه کرده، به هم زدن ادامه می دهیم.

خامه فرم گرفته را اضافه کرده، هم می زنیم سپس مخلوط زرده تخم مرغ را اضافه کرده، تا مایه شارلوت آماده شود.

مایه شارلوت را ته یک قالب سوراخ دار ژله می ریزیم سپس کمپوتآناناس روی آن ریخته و با قاشق آناناس ها را به وسط قالب هدایت می کنیم و بعد دسر را برای مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا بسته شود سپس آن را از یخچال درآورده، لبه های دسر را از قالب جدا کرده و آن را برای چند لحظه روی کتری در حال جوش قرار می دهیم. ته یک بشقاب بزرگ یا دیس را چرب کرده، دسر را در آن برمی گردانیم.

دسر آماده پذیرایی می باشد. نوش جان

کالری موجود در شارلوت آناناس
مقدار کالری موجود در کل دسر حدود 2600 کیلوکالری می باشد.
مقدار کالری موجود در یک ششم دسر حدود 430 کیلوکالری می باشد.
برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید