آشنایی با روش تهیه شوید باقلا پلو

آشنایی با روش تهیه شوید باقلا پلو

سه فنجان برنج را یکی دو ساعت با سه قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش می کنیم.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان
شوید باقلا پلو


برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید


مواد لازم برای شبت باقلا پلو

  • برنج

    سه فنجان برنج معادل 400 گرم

  • روغن

    روغن یک فنجان حدود 100 گرم

  • نمک

    به مقدار لازم

  • شوید

    شش فنجان شبت خرد کرده معادل 240 گرم

  • باقلا

    سه فنجان باقلا خرد کرده معادل 240 گرم


 

 
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس بزرگ از شبت باقلا پلو خواهیم داشت.

 

طرز تهیه ی شوید باقالی

سه فنجان برنج را یکی دو ساعت با سه قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش می کنیم.

شبت باقالی پلو

برنج آبکش شده را با سه فنجان باقلا و شش فنجان شبت خرد کرده مخلوط کرده در قابلمه می کشیم و یک فنجان روغن روی آن می دهیم.

شبت باقالی پلو


قابلمه را روی شعله گذاشته تا قابلمه داغ شود سپس حدود یک فنجان آب در آن می ریزیم و می گذاریم تا برنج دم بکشد. بعد از حدود 30 الی 45 دقیقه شبت باقلا پلو آماده است آن را در ظرف می کشیم. نوش جان

شبت باقالی پلو

کالری موجود در شبت باقلا پلو
مقدار کالری موجود در شبت باقلا پلو 2660 کیلوکالری می باشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه شبت باقلا پلو 300 کیلو کالری می باشد.
مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری شبت باقلا پلو 40 کیلو کالری می باشد.

برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید
 


آشنایی با روش تهیه کوکو سبزی با تن ماهی

آشنایی با روش تهیه کوکو سبزی با تن...

آشنایی با روش تهیه کوکو سبزی با تن ماهی
آشنایی با روش تهیه کوکو لوبیاسبز با گوشت

آشنایی با روش تهیه کوکو لوبیاسبز با...

آشنایی با روش تهیه کوکو لوبیاسبز با گوشت
آشنایی با روش تهیه ی پلو و کباب

آشنایی با روش تهیه ی پلو و کباب

آشنایی با روش تهیه ی پلو و کباب
آشنایی با روش تهیه کوکو لوبیا سبز

آشنایی با روش تهیه کوکو لوبیا سبز

آشنایی با روش تهیه کوکو لوبیا سبز
پسندیدم
آشنایی با روش تهیه شوید باقلا پلو - تصویر 15
ارسال براي دوستان
چاپ
UserName

  • فناپ
  • 180
  • دکتر
  • پلاس
  • دانش پژوهان
  • مطالب پیشنهادی
  • آشنایی با روش تهیه کوکو سبزی با تن ماهی
  • آشنایی با روش تهیه کوکو لوبیاسبز با گوشت
  • آشنایی با روش تهیه ی پلو و کباب
  • آشنایی با روش تهیه کوکو لوبیا سبز
  • آشنایی با روش تهیه کوکو نخود با گوشت قلقلی
  • آشنایی با روش تهیه کوکو نخود
  • آشنایی با روش تهیه کوکو مرغ
  • آشنایی با روش تهیه‌ی پیراشکی گوجه‌فرنگی
آخرين مطالب تغذیه و آشپزی
  • 9 خوردنی برای درخشندگی پوست
    9 خوردنی برای درخشندگی پوست
  • 3 دلیل خوب برای خوردن توفو
    3 دلیل خوب برای خوردن توفو
  • خواص تخم پرندگان در طب سنتی
    خواص تخم پرندگان در طب سنتی
  • یک نوشیدنی سبز لاغر کننده
    یک نوشیدنی سبز لاغر کننده
  • بحران آبلیمویی این روزها
    بحران آبلیمویی این روزها
  • عدس: منبع پروتئین و آنتی اکسیدان ها
    عدس: منبع پروتئین و آنتی اکسیدان ها
  • آنفلوانزا و سرماخوردگی با 10 سؤال (1)
    آنفلوانزا و سرماخوردگی با 10 سؤال (1)
  • آشنایی با روش تهیه شوید باقلا پلو
    آشنایی با روش تهیه شوید باقلا پلو
  • 10 دلیل خوب برای خوردن کاهو
    10 دلیل خوب برای خوردن کاهو
  • 20 مهر روز جهانی آرتروز
    20 مهر روز جهانی آرتروز
آر اس اس
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه