آشنایی با روش تهیه شوید باقلا پلو. سه فنجان برنج را یکی دو ساعت با سه قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش می کنیم. بخش تغذیه و آشپزی تبیان. برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید. مواد لازم برای شبت باقلا پلو. سه فنجان برنج معادل 400 گرم. روغن یک فنجان حدود 100 گرم. به مقدار لازم. شش فنجان شبت خرد کرده معادل 240 گرم. سه فنجان باقلا خرد کرده معادل 240 گرم. با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس بزرگ از شبت باقلا پلو خواهیم داشت. طرز تهیه ی شوی ...
آشنایی با روش تهیه شوید باقلا پلو
سه فنجان برنج را یکی دو ساعت با سه قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش می کنیم.

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید
مواد لازم برای شبت باقلا پلو
سه فنجان برنج معادل 400 گرم
روغن یک فنجان حدود 100 گرم
به مقدار لازم
شش فنجان شبت خرد کرده معادل 240 گرم
سه فنجان باقلا خرد کرده معادل 240 گرم
طرز تهیه ی شوید باقالی
سه فنجان برنج را یکی دو ساعت با سه قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش می کنیم.

برنج آبکش شده را با سه فنجان باقلا و شش فنجان شبت خرد کرده مخلوط کرده در قابلمه می کشیم و یک فنجان روغن روی آن می دهیم.

قابلمه را روی شعله گذاشته تا قابلمه داغ شود سپس حدود یک فنجان آب در آن می ریزیم و می گذاریم تا برنج دم بکشد. بعد از حدود 30 الی 45 دقیقه شبت باقلا پلو آماده است آن را در ظرف می کشیم. نوش جان

کالری موجود در شبت باقلا پلو
مقدار کالری موجود در شبت باقلا پلو 2660 کیلوکالری می باشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه شبت باقلا پلو 300 کیلو کالری می باشد.
مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری شبت باقلا پلو 40 کیلو کالری می باشد.

آشنایی با روش تهیه کوکو لوبیاسبز با...

آشنایی با روش تهیه کوکو لوبیا سبز





- مطالب پیشنهادی
- آشنایی با روش تهیه کوکو سبزی با تن ماهی
- آشنایی با روش تهیه کوکو لوبیاسبز با گوشت
- آشنایی با روش تهیه ی پلو و کباب
- آشنایی با روش تهیه کوکو لوبیا سبز
- آشنایی با روش تهیه کوکو نخود با گوشت قلقلی
- آشنایی با روش تهیه کوکو نخود
- آشنایی با روش تهیه کوکو مرغ
- آشنایی با روش تهیهی پیراشکی گوجهفرنگی
- میوه ای برای ناکار کردن سلول های...
- 3 دلیل خوب برای خوردن میگو
- این مواد غذایی افسرده تان می کنند
- قبل ورزش این ها را نخورید
- مراقبت از کبد با چغندر
- آشنایی با روش تهیه غلور، حلیم نذری
- سلامت نذری هایتان را فراموش نکنید
- توصیه هایی برای افزایش جذب کلسیم در...
- تقویت حافظه با طب سنتی
- پیش به سوی کدوحلوایی

- روابط عمومی
- -
- صفحه اصلی
- -
- نقشه سایت
- -
- درباره ما
- -
- ارتباط با ما
- -