آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی (مدل دوم)

آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی (مدل دوم)


85 گرم شکر، 150 گرم کره (که در دمای اتاق نرم شده است) و نصف قاشق چای‌خوری وانیل را با همزن برقی هم می‌زنیم تا کرم مانند شود.

 

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید
شیرینی نارگیلی

مواد لازم

آرد گندم                                    300 الی 400 گرم

پودر شکر                                  235 گرم

کره                                            150 گرم

پودر نارگیل                                 110 گرم

پودر پسته                                  دو قاشق غذاخوری

شیر                                          30 گرم

بیکینگ‌پودر                                 یک قاشق مرباخوری سرپر

وانیل                                         یک قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ                                     5 عدد

 

با این مقدار مواد لازم حدود 80 الی 100 عدد شیرینی «نارگیلی» خواهیم داشت.

 

مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی نارگیلی

کوکو قارچ و هویجوانیل
دو عدد تخم‌مرغ کامل و سه عدد سفیده تخم‌مرغ. نصف قاشق چای‌خوری وانیل برای خمیر شیرینی و نصف قاشق چای‌خوری برای قسمت روی شیرینی.
 
پودر شکربیکینگ پودر
235 گرم پودر شکر (85 گرم پودر شکر برای تهیه خمیر شیرینی و 150 گرم برای تهیه قسمت رویی شیرینی). یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر، معادل 6 گرم.
 
شیرینی شکریشیرینی شکری
150 گرم کره معادل یک و نیم بسته کره صد گرمی. 300 الی 400 گرم آرد گندم، حدود 20 قاشق غذاخوری سر پر.

 

شیرینی شکرینارگیل
30 گرم شیر، حدود سه قاشق غذاخوری. صد و ده گرم پودر نارگیل، حدود یک و نیم لیوان یا 11 قاشق غذاخوری.
پودر پسته

دو قاشق غذاخوری پودر پسته، معادل 20 گرم.

 

روش تهیه

85 گرم شکر، 150 گرم کره (که در دمای اتاق نرم شده است) و نصف قاشق چای‌خوری وانیل را با همزن برقی هم می‌زنیم تا کرم مانند شود.

شیرینی نارگیلی

یک تخم‌مرغ اضافه کرده و سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد تخم‌مرغ دوم را اضافه کرده و باز سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد شیر را اضافه کرده، هم می‌زنیم. 300 گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده، کم‌کم به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم.

شیرینی نارگیلی

خمیر را ورز می‌دهیم. اگر خمیر به دست می‌چسبید، آن قدر آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد. سپس کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر 2 الی 3 میلی‌متر باز می‌کنیم.

شیرینی نارگیلی

با قالب‌های شیرینی از خمیر جدا کرده، با کمی فاصله در سینی فر می‌چینیم.

شیرینی نارگیلی

سه عدد سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده، با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کف کرده و از ظرف نریزد. (باید مواظب بود که یک قطره از زرده وارد سفیده نشود که در این صورت نتیجه مطلوب نخواهد بود)

شیرینی نارگیلی

150 گرم پودر شکر را کم‌کم اضافه کرده به هم زدن ادامه می‌دهیم تا سفیده تخم‌مرغ کشدار شود. سپس یک قاشق غذاخوری سر پر آرد گندم را اضافه کرده، هم می‌زنیم.

شیرینی نارگیلی

نصف قاشق چای‌خوری وانیل و یک و نیم لیوان پودر نارگیل (110 گرم) را کم‌کم اضافه کرده، با لیسک یا یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه شیرینی آماده شود.

شیرینی نارگیلی

مطابق شکل از مایه شیرینی نارگیلی روی خمیرهای قالب زده می‌ریزیم و در آخر روی هر شیرینی کمی پودر پسته می‌پاشیم.

شیرینی نارگیلی

از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتی‌گراد) روشن کرده، سینی را در طبقه بالای فر، برای مدت 15 الی 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا شیرینی پخته و کمی طلایی شود. سپس سینی را از فر درآورده تا کمی سرد شود. بعد از کمی سرد شدن، شیرینی به راحتی از سینی جدا می‌شود. آن را درآورده، در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً سرد شود.

شیرینی نارگیلی

شیرینی آماده پذیرایی است. نوش جان

شیرینی نارگیلی

 

کالری موجود در شیرینی نارگیلی

مقدار کالری موجود در کل شیرینی حدود 4500 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک عدد شیرینی نسبتاً کوچک (تقریباً به قطر 5 سانتی‌متر) حدود 45 کیلوکالری می‌باشد.

 

برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه تارت مارمالادی

آشنایی با روش تهیه کیک نارگیلی باقلوا

آشنایی با روش تهیه کیک پرتقالی

آشنایی با روش تهیه کیک بستنی با خامه

آشنایی با روش تهیه کیک بستنی رنگارنگ

آشنایی با روش تهیه کیک یزدی

آشنایی با روش تهیه شیرینی شکری

آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی (مدل اول)

آشنایی با روش تهیه باقلوا

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه