آشنایی با روش تهیه قطاب

آشنایی با روش تهیه قطاب


سه عدد زرده تخم‌مرغ و یک عدد تخم‌مرغ کامل را با یک قاشق روغن مخلوط می‌کنیم. آرد را کم‌کم اضافه کرده تا خمیر قطاب درست شود و به دست نچسبد.

 

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید
قطاب

مواد لازم

آرد گندم                                    180 گرم

پودر شکر                                  120 گرم

کره                                           یک قاشق غذاخوری

پودر هل                                     یک قاشق مرباخوری

پودر بادام                                   120 گرم

روغن مایع                                 200 گرم

تخم‌مرغ                                      4 عدد

 

با این مقدار مواد لازم حدود 20 عدد «قطاب» خواهیم داشت.

 

مواد مورد نیاز برای تهیه قطاب

روغن حیوانیشیرینی شکری
یک قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد حیوانی، معدل 20 گرم. 140 الی 180 گرم آرد گندم، مقداری که خمیر به دست نچسبد.
پودر شکرهل
 120 گرم پودر شکر، حدود شش قاشق غذاخوری (نصف برای وسط قطاب و نصف برای روی قطاب استفاده می‌شود). یک قاشق مربا‌خوری پودر هل، معادل 3 گرم.
پودر بادامپودر گردو
120 گرم پودر بادام یا پسته یا گردو؛ برای تهیه آن، بادام، پسته یا گردو را آسیاب می‌کنیم.

 

کلم‌پلو با گوشت قلقلیکوکو سیب‌زمینی با گوشت قلقلی
200 گرم روغن مایع، معادل دو فنجان روغن که برای سرخ کردن نیاز می‌باشد. (حدود بیست گرم روغن به خورد شیرینی‌ها می رود). چهار عدد تخم‌مرغ که سه عدد زرده تخم‌مرغ و یک عدد تخم‌مرغ کامل استفاده می‌شود.

 

روش تهیه

سه عدد زرده تخم‌مرغ و یک عدد تخم‌مرغ کامل را با یک قاشق روغن مخلوط می‌کنیم. آرد را کم‌کم اضافه کرده تا خمیر قطاب درست شود و به دست نچسبد.

قطاب

خمیر را در یک کیسه فریزر گذاشته تا دو ساعت بماند. سپس به اندازه یک گردو برداشته، کمی آرد به آن پاشیده و روی یک تخته می‌گذاریم. بعد با وردنه خیلی نازک (به قطر یکی دو میلی‌متر) آن را باز می‌کنیم. سپس با سر یک لیوان یا فنجان قالب می‌زنیم.

قطاب

برای وسط قطاب، 120 گرم بادام یا پسته یا گردو را آسیاب کرده، با 60 گرم شکر (سه قاشق غذاخوری) و یک قاشق مرباخوری پودر هل مخلوط می‌کنیم.

قطاب

یک قاشق چای‌خوری از مخلوط پودر بادام را برداشته و وسط خمیر که به شکل دایره قالب زده‌ایم، می‌ریزیم و مطابق شکل آن را تا می‌کنیم. لبه‌های خمیر را با انگشت به هم می‌چسبانیم. (مواظب باشید پودر بادام لای لبه‌های خمیر قرار نگیرد که باعث نچسبیدن آن می‌شود) سپس لبه شیرینی را مطابق شکل پیچ می‌دهیم.

قطاب

حدود دویست گرم روغن را در یک قابلمه کوچک داغ می‌کنیم. به حدی که اگر کمی از خمیر قطاب را در روغن بیندازیم، پف کند و سفید شود. در این موقع قطاب‌ها را در روغن انداخته تا یک طرف آن کمی طلایی شود. سپس آن را برگردانده تا طرف دیگر نیز طلایی شود. بعد قطاب‌ها را در آبکش انداخته تا روغن اضافه آن گرفته شود.

قطاب

بعد از سرد شدن، قطاب‌ها را به پودر قند آغشته کرده تا آماده پذیرایی شود.

قطاب

نوش جان

 

کالری موجود در قطاب

مقدار کالری موجود در یک عدد شیرینی قطاب حدود 120 کیلوکالری می‌باشد.

 

برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه تارت مارمالادی

آشنایی با روش تهیه کیک نارگیلی باقلوا

آشنایی با روش تهیه کیک پرتقالی

آشنایی با روش تهیه کیک بستنی با خامه

آشنایی با روش تهیه کیک بستنی رنگارنگ

آشنایی با روش تهیه کیک یزدی

آشنایی با روش تهیه شیرینی شکری

آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی

آشنایی با روش تهیه باقلوا

آشنایی با روش تهیه شیرینی گردویی

آشنایی با روش تهیه شیرینی گردویی

بهتر است برای تزئین کمی پودر پسته نیز روی مایه شیرینی‌ها بریزیم
آشنایی با روش تهیه شیرینی پنجره ای

آشنایی با روش تهیه شیرینی پنجره ای

برای اینکه راحت‌تر بتوانیم مایه را قالب بزنیم، می‌توانیم مایه شیرینی را در یک ظرفی که ته آن صاف است بریزیم.
کیک اسفنجی

کیک اسفنجی

کیک اسفنجی (به انگلیسی: Sponge cake)‏ نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر، تخم‌مرغ تشکیل می‌دهد. در این نوع کیک با استفاده از خاصیت کف کنندگی تخم مرغ، خمیر تهیه شده و پخت می‌شود
پسندیدم
آشنایی با روش تهیه قطاب - تصویر 20
ارسال براي دوستان
چاپ
UserName

  • ستاره یک مربع
  • فناپ
  • فامیلا
  • زرین
  • دکتر
  • مدیسه
  • مطالب پیشنهادی
  • آشنایی با روش تهیه کیک بستنی کاکائویی با میوه
  • آشنایی با روش تهیه مسقطی بیسکویتی
  • آشنایی با روش تهیه رولت با طعم کافی میکس و موز
  • آشنایی با روش تهیه پای گلابی نُرماندی
  • آشنایی با روش تهیه کیک بستنی با شکلات
  • آشنایی با روش تهیه رولت بستنی کاکائویی
  • آشنایی با روش تهیه رولت قهوه
  • آشنایی با روش تهیه پای آناناس با کرم
  • آشنایی با روش تهیه پای سیب
  • آشنایی با روش تهیه تارت با ژله بستنی
  • قطاب
  • قطاب _ خانم گل آور
  • قطاب
  • قطاب
  • قطاب کدو حلوایی
  • فواید چای خالص
  • کیک یزدی
  • گل سر توردار
  • گلچین پشت صحنه سریال در حاشیه ( بخش اول )
  • گلچین پشت صحنه سریال در حاشیه ( بخش دوم )
آخرین مطالب تغذیه و آشپزی
  • تزئین های زیبایی از کباب ماهیتابه
    تزئین های زیبایی از کباب ماهیتابه
  • 7 ماده ی غذایی برای مقابله با سرطان پانکراس
    7 ماده ی غذایی برای مقابله با سرطان...
  • کره و پنیر در طب سنتی
    کره و پنیر در طب سنتی
  • سیر بنفش برای مقابله با مشکلات زنانه
    سیر بنفش برای مقابله با مشکلات زنانه
  • سم زدایی یک روزه با آبلیمو
    سم زدایی یک روزه با آبلیمو
  • مواد غذایی مفید برای مقابله با آسم
    مواد غذایی مفید برای مقابله با آسم
  • 9 ماده ی غذایی سالم اما پر کالری
    9 ماده ی غذایی سالم اما پر کالری
  • 8 فایده ی آب آناناس برای بدن
    8 فایده ی آب آناناس برای بدن
  • غذاهای آلرژی زا را بشناسید
    غذاهای آلرژی زا را بشناسید
  • نگاهی موشکافانه به داخل ناگت ها
    نگاهی موشکافانه به داخل ناگت ها
آر اس اس
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه