آشنایی با روش تهیه لبو

آشنایی با روش تهیه لبو


آماده کردن و پختن بعضی غذاها و یا میان وعده ها بسیار راحت و بی دردسر است اما ممکن است همین ها هم برای برخی افراد که هیچ سر رشته ای از آشپزی ندارند جای سوال باشد؛ این مطلب به درد همان ها می خورد!

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر،  اینجا کلیک کنید

 

لبو

 

 

مواد لازم

شکر                                        سه قاشق غذاخوری

چغندرقرمز کوچک                    سه عدد

آب                                            یک لیوان

 

 

 

با این مقدار مواد لازم سه تا «لبو» کوچک خواهیم داشت.

 

مواد لازم برای تهیه لبو

سه قاشق غذاخوری شکر، حدود 60 گرم. حدود یک لیوان آب.

شکریک لیوان آب

سه تا چغندر قرمز کوچک، حدود سیصد گرم.

چغندر

 

روش تهیه لبو

چغندرها را پوست کنده در یک قابلمه کوچک می ریزیم (می توان از همان ابتدا چغندرها را برش عرضی داده و در قابلمه بچینیم که در این صورت زمان پخت آن کمتر می شود). یک قاشق شکر روی هر چغندر (جمعاً سه قاشق شکر) ریخته، یک لیوان آب اضافه می‌کنیم و روی شعله کم، دم می کنیم تا حدود 3 الی 4 ساعت با بخار بپزد.

لبو

می توان وسط لبو را با چاقو برش زد تا بهتر پخته شود و یا به جای دم کردن با قابلمه، با دیگ زودپز پخت. در هر صورت اگر در حین پخت، لبو هنوز سفت است ولی آب آن تمام شده، کمی آب به آن اضافه می کنیم تا لبو کاملاً نرم شود. در انتهای پخت باید تقریباً آبی ته قابلمه باقی نماند. در این موقع شعله را خاموش کرده، در قابلمه را می گذاریم تا لبو آرام آرام سرد شده و بقیه آب لبو نیز به خورد آن برود و لبو کاملاً قرمز بماند یعنی رنگ لبو در آب اضافی آن نماند.

لبو

لبو را می توان برش زد و گرم یا سرد میل نمود. نوش جان

لبو

کالری موجود در لبو

مقدار کالری موجود در یک عدد لبو کوچک (شیرین) حدود صد گرم لبو 110 کیلوکالری می باشد.

مقدار کالری موجود در کل لبو (شیرین) 330 کیلوکالری می باشد.

 

برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه