آشنایی با روش تهیه مربا پوست پرتقال. با کاردک مخصوص خلال پوست پرتقال تهیه کرده، در یک سینی می ریزیم تا خشک شود و دو کاسه ماست خوری پوست پرتقال خ��ک شده تهیه شود. بخش تغذیه و آشپزی تبیان. برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید. مواد لازم برای تهیه مربا پوست پرتقال پوست پرتقال خشک شده 2 کاسه ماست خوری. شکر 4 کاسه ماست خوری. آب نارنج یک چهارم فنجان. خلال پسته و بادام یک قاشق غذاخوری. هویج رنده شده دو کاسه ماست خوری. با این مقدار مواد لازم به اندازه شش کاسه ماست خو ...

آشنایی با روش تهیه مربا پوست پرتقال

با کاردک مخصوص خلال پوست پرتقال تهیه کرده، در یک سینی می ریزیم تا خشک شود و دو کاسه ماست خوری پوست پرتقال خشک شده تهیه شود.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان
مربا پوست پرتقال
 
برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید

مواد لازم برای تهیه مربا پوست پرتقال

پوست پرتقال خشک شده        2 کاسه ماست خوری
شکر                                     4 کاسه ماست خوری
آب نارنج                                یک چهارم فنجان
خلال پسته و بادام                  یک قاشق غذاخوری
هویج رنده شده                      دو کاسه ماست خوری

با این مقدار مواد لازم به اندازه شش کاسه ماست خوری از "مربا پوست پرتقال" خواهیم داشت.

مواد لازم

  • شکر

    چهار کاسه ماست خوری شکر معادل یک کیلوگرم

  • خلال بادام و پسته

    یک قاشق غذاخوری خلال پسته و یک قاشق غذاخوری خلال بادام

  • هویج رنده شده

    دو کاسه ماست خوری هویج رنده شده، معادل 300 گرم که حدود 350 گرم هویج پوست نکنده نیاز می باشد.

  • آب نارنج

    یک چهارم فنجان آب نارنج تازه یا آب لیمو تازه

  • خلال پوست پرتقال

    دو کاسه ماست خوری پوست پرتقال خشک شده که برای تهیه آن حدود یک و نیم الی دو کیلو پرتقال نیاز می باشد.

  • کاردک خلال کن

    کاردک مخصوص برای تهیه پوست پرتقال


 

 

 

 

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

با کاردک مخصوص خلال پوست پرتقال تهیه کرده، در یک سینی می ریزیم تا خشک شود و دو کاسه ماست خوری پوست پرتقال خشک شده تهیه شود.

مربا پوست پرتقال

پوست پرتقال های خشک شده را در آب جوش ریخته، تا یکی دو جوش بزند و بعد در آبکش می ریزیم. سپس این عمل را دوباره تکرار می کنیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود.
دو کاسه ماست خوری هویج رنده شده را همراه چهار کاسه ماست خوری شکر و یک کاسه ماست خوری آب در یک قابلمه ریخته، تا حدود 15 دقیقه با شعله متوسط بجوشد.

مربا پوست پرتقال

پوست پرتقال های تلخی گرفته را اضافه کرده، هم می زنیم تا مربا حدود 15 دقیقه دیگر بپزد (در صورت تمایل می توان کمی زعفران ساییده نیز اضافه کرد). سپس آب نارنج، خلال پسته و بادامرا اضافه کرده، هم زده، شعله را خاموش می کنیم.
مربا آماده می باشد. بعد از سرد شدن آن را در ظرف می کشیم. نوش جان

مربا پوست پرتقال

کالری موجود در مربای پوست پرتقال

مقدار کالری موجود در کل مربا 4200 کیلوکالری می باشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از مربا پوست پرتقال حدود 700 کیلوکالری می باشد.
 

برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه