آشنایی با روش تهیه مسقطی گردویی

آشنایی با روش تهیه مسقطی گردویی


یک‌ونیم پیمانه شکر، معادل 220 گرم. سه پیمانه گلاب، معادل 450 گرم. اگر گلاب خلوص زیادی داشته باشد، می‌توان سه پیمانه مخلوط گلاب و آب را استفاده کرد.

 

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید

 

مسقطی

مواد لازم برای مسقطی گردویی

نشاسته                    یک پیمانه

پودر نارگیل                 یک پیمانه

شکر                          یک و نیم پیمانه

گلاب                         سه پیمانه

کره                            بیست گرم

گردو                          یک پیمانه

 

با این مقدار مواد لازم حدود 35 عدد از «مسقطی گردویی» خواهیم داشت.

 

مواد لازم

مسقطیمسقطی

یک‌ونیم پیمانه شکر، معادل 220 گرم. سه پیمانه گلاب، معادل 450 گرم. اگر گلاب خلوص زیادی داشته باشد، می‌توان سه پیمانه مخلوط گلاب و آب را استفاده کرد.

 

مسقطیمسقطی

یک پیمانه یا یک کاسه ماست‌خوری گردو، معادل صد گرم. یک پیمانه پودر نارگیل، معادل 50 گرم.

 

دسر بیسکویتی کره ایروغن حیوانی

یک بسته کره بیست گرمی یا یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی.

 

مسقطی

یک پیمانه نشاسته، معادل صد گرم.

 

طرز تهیه مسقطی گردویی

مسقطی

یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی می‌گذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود.

مسقطی

یک و نیم پیمانه شکر (حدود 220 گرم) را اضافه کرده، هم می‌زنیم و بعد 20 گرم کره یا یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مسقطی قوام آید و آماده شود.

مسقطی

مواد داغ مسقطی را به قطر نیم الی سانت روی یک کیسه فریزر ریخته و با یک کفگیر روی آن را صاف می‌کنیم. سپس مقداری گردوی خردشده وسط آن ریخته، مواد را لوله می‌کنیم و بعد کیسه فریزر را باز کرده، روی مسقطی لوله شده مقداری پودر نارگیل می‌ریزیم و دوباره پلاستیک را دور مسقطی پیچیده، آن را برای 4 الی 5 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا سفت شده، آماده پذیرایی شود. با این مقدار مواد لازم به اندازه سه رول مسقطی گردویی می‌توان درست کرد.

مسقطی

می‌توان مسقطی لقمه‌ای درست کرد. برای این کار، دو کیسه فریزر را داخل هم قرار می‌دهیم و مواد داغ مسقطی را در آن می‌ریزیم و نوک کیسه فریزر را سوراخ می‌کنیم تا یک قیف درست شود. سپس مقداری پودر نارگیل در یک کاسه ریخته و مواد مسقطی را تکه‌تکه روی پودر نارگیل‌ها می‌ریزیم. یک گردو روی آن قرار داده، دوباره پودر نارگیل به اطراف مسقطی می‌پاشیم و در یخچال گذاشته تا سفت شده، آماده پذیرایی شود. با این مقدار مواد لازم به اندازه سی و پنج عدد مسقطی لقمه‌ای گردویی خواهیم داشت.

مسقطی

همچنین می‌توان رول مسقطی گردویی را به روش دیگری درست کرد. برای این کار، دو کیسه فریزر را داخل هم قرار می‌دهیم و مواد داغ مسقطی را در آن می‌ریزیم و نوک کیسه فریزر را سوراخ می‌کنیم تا یک قیف درست شود. سپس مقداری پودر نارگیل روی یک کیسه فریزر ریخته و مواد مسقطی را به صورت لوله‌ای روی پودر نارگیل‌ها می‌ریزیم. چند گردو روی آن قرار داده، دوباره پودر نارگیل به اطراف مسقطی می‌پاشیم و در یخچال گذاشته تا سفت شده و بعد برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود. با این مقدار مواد لازم به اندازه سه رول مسقطی گردویی خواهیم داشت.

مسقطی

در هنگام پخت می‌توان کمی زعفران یا کاکائو به مسقطی اضافه کرد تا مسقطی زعفرانی یا کاکائویی در ست شود و به جای مغز گردو می‌توان از فندق یا ... استفاده کرد.

 

کالری موجود در مسقطی گردویی

مقدار کالری موجود در یک تکه مسقطی (یک سی و پنجم کل مسقطی) حدود 65 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در کل مسقطی حدود 2300 کیلوکالری می‌باشد.

 

برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید
 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه تارت مارمالادی

آشنایی با روش تهیه کیک نارگیلی باقلوا

آشنایی با روش تهیه کیک پرتقالی

آشنایی با روش تهیه کیک بستنی با خامه

آشنایی با روش تهیه کیک بستنی رنگارنگ

آشنایی با روش تهیه کیک یزدی

آشنایی با روش تهیه شیرینی شکری

آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی

آشنایی با روش تهیه باقلوا

آشنایی با روش تهیه باقلوا

می توان باقلوا را پسته ای، بادامی یا گردویی تزئین کرد
آشنایی با روش تهیه شیرینی گردویی

آشنایی با روش تهیه شیرینی گردویی

بهتر است برای تزئین کمی پودر پسته نیز روی مایه شیرینی‌ها بریزیم
آشنایی با روش تهیه شیرینی پنجره ای

آشنایی با روش تهیه شیرینی پنجره ای

برای اینکه راحت‌تر بتوانیم مایه را قالب بزنیم، می‌توانیم مایه شیرینی را در یک ظرفی که ته آن صاف است بریزیم.
پسندیدم
آشنایی با روش تهیه مسقطی گردویی - تصویر 19
ارسال براي دوستان
چاپ
UserName

  • ستاره یک مربع
  • فناپ
  • 180
  • دکتر
  • مدیسه
  • پلاس
  • مطالب پیشنهادی
  • آشنایی با روش تهیه مسقطی بیسکویتی
  • آشنایی با روش تهیه شیرینی شکلات پسته
  • آشنایی با روش تهیه‌ی رولت گلابی
  • آشنایی با روش تهیه‌ی سکه‌های شکلاتی
  • آشنایی با روش تهیه‌ی شیرینی شکری
  • آشنایی با روش تهیه‌ی شیرینی چرخی
  • شیرینی خانگی؛ زینــــت‌بخـــــش مهمانــــی‌ها
  • روش تهیه‌ی رولت مربا
  • وسایل و پیمانه های لازم برای تهیه شیرینی
  • آشنایی با روش تهیه کیک یزدی
  • کیک یزدی
  • مسقطی شیرازی
  • مسقطی چهار مغز
  • مسقطی
  • مسقطی زرشک
  • مسقطی شیرازی
  • مسقطی لاری
  • گل سر توردار
  • فواید چای خالص
  • شیرینی بادامی
آخرین مطالب تغذیه و آشپزی
  • علائم کمبود ویتامین D
    علائم کمبود ویتامین D
  • مبتلایان به آرتریت، احتیاط کنید
    مبتلایان به آرتریت، احتیاط کنید
  • رژیم غذایی و لاغری برحسب ماه تولد (1)
    رژیم غذایی و لاغری برحسب ماه تولد (1)
  • تغذیه در پیشگیری از آپاندیسیت
    تغذیه در پیشگیری از آپاندیسیت
  • 10 خوردنی برای پدر شدن
    10 خوردنی برای پدر شدن
  • بچه ها را برای ماه مهر تقویت کنید
    بچه ها را برای ماه مهر تقویت کنید
  • درمان جوش صورت با طب سنتی
    درمان جوش صورت با طب سنتی
  • ایجاد عادات خوب غذایی در کودکان (2)
    ایجاد عادات خوب غذایی در کودکان (2)
  • 7 دلیل اینکه همیشه گرسنه هستید
    7 دلیل اینکه همیشه گرسنه هستید
  • خواص فوق العاده نعنا در طب سنتی
    خواص فوق العاده نعنا در طب سنتی
آر اس اس
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه