چغرتمه بادکوبه‌ای نوعی کوکوی مرغ است که از بادکوبه به شمال کشور آمده است.

آشنایی با روش تهیه چغرتمه بادکوبه‌ای


چغرتمه بادکوبه‌ای نوعی کوکوی مرغ است که از بادکوبه به شمال کشور آمده است.

چغرتمه

مواد اولیه

مرغ                                          یک عدد

تخم‌مرغ                                    8 تا 10 عدد

پیاز داغ                                     سه قاشق سوپ‌خوری

بیکینگ‌پودر                               نصف قاشق چای‌خوری

محلول زعفران                          یک قاشق سوپ‌خوری

روغن، نمک، فلفل و دارچین      به میزان لازم

 

 

طرز تهیه   

* ابتدا مرغ را شسته با یک لیوان آب، کمی نمک، فلفل و پیازداغ می‌گذاریم کاملا بپزد تا آبش تمام شود.

* پس از سرد شدن مرغ را از استخوان جدا کرده سپس چرخ می‌کنیم.

* تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه شکسته با دارچین، نمک، فلفل و آب زعفران کاملا مخلوط می‌کنیم.

* دو قاشق غذاخوری پیازداغ نیز افزوده، مرغ چرخ شده را نیز با مواد مخلوط می‌کنیم.

* در تابه مقداری روغن ریخته مایه کوکو را داخل روغن داغ شده می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا کوکو بپزد.

* وقتی یک طرف آن طلایی شد بر می‌گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

* می‌توانیم ظرف مناسب فر را چرب کرده و مایه کوکو را در آن بریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 50-40 قرار دهیم تا بپزد.

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: مجله آشپزی خانواده سبز -  شماره 82 - عظمی مسقطی آملی، مدرس آشپزی

 

مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه‌ی کوکو دو لایه سیب‌زمینی و مرغ

کوکوی مرغ

آشنایی با روش تهیه‌ی کوکوی سه رنگ

روش تهیه‌ی کوکوی لوبیا سبز؛ غذای تبریزی

کوکوی میگو

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه