آشنایی با روش تهیه کاسه شکلات


یک و نیم بسته شکلات تخته‌ای (150 گرم) را خرد کرده، در مایکروویو یا روی کتری در حال جوش قرار می‌دهیم تا ذوب شود...

 

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید
 
کاسه شکلات

مواد لازم

پودر شکر                                    یک و نیم قاشق غذاخوری

خامه                                           صد گرم

پودر پسته برای تزئین                  یک قاشق غذاخوری

شکلات تخته‌ای                          صد و پنجاه گرم

شیرینی حاج بابا یا گیلاس           بیست عدد

وانیل                                         یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

 

 

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه بیست «کاسه کوچک شکلات» خواهیم داشت.

 

مواد مورد نیاز برای تهیه کاسه شکلات

یک و نیم بسته شکلات تلخ (تخته‌ای) با 70 الی 80 درصد خلوص، جمعاً حدود صد و پنجاه گرم. نصف بسته خامه پاستوریزه 200 گرمی.

شکلاتتارت خامه با مارمالاد
 

بیست تا کاغذ کوچک شیرینی. یک و نیم قاشق غذاخوری پودر شکر، جمعاً معادل 30 گرم.

کاسه شیرینیپودر شکر

 

بیست عدد شیرینی حاج بابا یا بیست تا گیلاس.

گیلاسحاجی بابا

 

یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل. یک قاشق غذاخوری پودر پسته برای تزئین.

وانیلپودر پسته

 

روش تهیه

یک و نیم بسته شکلات تخته‌ای (150 گرم) را خرد کرده، در مایکروویو یا روی کتری در حال جوش قرار می‌دهیم تا ذوب شود. (شکلات ذوب‌شده نباید داغ و شل باشد، بلکه ولرم بوده و قوام داشته باشد) سپس داخل کاسه‌های کاغذی شیرینی را به شکلات آغشته کرده، یکی دو ساعت در فریزر می‌گذاریم تا سفت شود.

کاسه شکلات

کاغذ شکلات‌های سفت شده را جدا کرده، داخل هر کاسه شکلات یک شیرینی حاج بابا یا گیلاس می‌گذاریم.

کاسه شکلات

نصف یک بسته خامه سفت پاستوریزه دویست گرمی را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم (اگر کنار خامه کمی از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد) سپس آن را از فریزر درآورده و با یک و نیم قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم.

کاسه شکلات

آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

کاسه شکلات

داخل کاسه‌های شکلات را با خامه فرم گرفته پر می‌کنیم و روی آن کمی پودر پسته می‌پاشیم. (شیرینی حاج بابا یا گیلاس را می‌توان روی خامه یا زیر آن قرار داد)

کاسه شکلات

شیرینی آماده پذیرایی می‌باشد. نوش جان

کاسه شکلات

 

کالری موجود در کاسه شکلات

مقدار کالری موجود در کل شیرینی حدود 1500 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک کاسه کوچک شکلات حدود 70 کیلوکالری می‌باشد.

 

برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


مطالب مرتبط:

آشنایی با روش تهیه تارت مارمالادی

آشنایی با روش تهیه کیک نارگیلی باقلوا

آشنایی با روش تهیه کیک پرتقالی

آشنایی با روش تهیه کیک بستنی با خامه

آشنایی با روش تهیه کیک بستنی رنگارنگ

آشنایی با روش تهیه کیک یزدی

آشنایی با روش تهیه شیرینی شکری

آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی

آشنایی با روش تهیه باقلوا

آشنایی با روش تهیه کاسه شکلات - تصویر 16
ارسال براي دوستان
چاپ
5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
UserName

  • هتل درویشی
  • اصناف
  • بخورونخورهای تابستانی
  • لذت رشد در آشپزی
  • رژیم درمانی نوین
  • تغذیه در حالات روحی مختلف
  • با در پا و کمر چه کنیم
  • آرام باشید تا سالم بمانید
  • توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا
آخرین مطالب تغذیه و آشپزی
  • شیرینی‌پزی به سبک تبیان
    شیرینی‌پزی به سبک تبیان
  • روش نگهداری از شیرینی‌های خشک و تر و بیسکویت
    روش نگهداری از شیرینی‌های خشک و تر...
  • آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی (مدل دوم)
    آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی...
  • آشنایی با روش تهیه قطاب
    آشنایی با روش تهیه قطاب
  • آشنایی با روش تهیه نان شیرینی کشمشی
    آشنایی با روش تهیه نان شیرینی...
  • آشنایی با روش تهیه شیرینی نخودچی با پسته
    آشنایی با روش تهیه شیرینی نخودچی با...
  • آشنایی با روش تهیه تارت کاسه‌ای میوه‌ای
    آشنایی با روش تهیه تارت کاسه‌ای میوه‌ای
  • آشنایی با روش تهیه نان شیرینی برنجی
    آشنایی با روش تهیه نان شیرینی برنجی
  • آشنایی با روش تهیه کاسه شکلات
    آشنایی با روش تهیه کاسه شکلات
  • آشنایی با روش تهیه نان شیرینی نخودچی
    آشنایی با روش تهیه نان شیرینی نخودچی
آر اس اس
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه