آشنایی با روش تهیه کیک نارگیلی باقلوا


چهار عدد تخم مرغ، یک و نیم پیمانه پودر شکر (200 گرم) و نصف قاشق چای خوری وانیل را با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کف شود. بعد پودر نارگیل را اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم.


 

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر،  اینجا کلیک کنید

 

مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی باقلوا

پودر شکر                           400 گرم

آرد گندم                             120 گرم

تخم مرغ                            چهار عدد

پودر نارگیل                          180 گرم

وانیل                                 نصف قاشق چای خوری

روغن مایع                          200 گرم

بکینگ پودر                         دو قاشق مربا خوری

گلاب                                 130 گرم

پودر هل                             یک قاشق مربا خوری

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه 100 تکه ”‌ باقلوا“ خواهیم داشت.

 

همزن برقی و گاز فر دار، 180گرم پودر نارگیل (معادل سه پیمانه)

کیک نارگیلی باقلواکیک نارگیلی باقلوا

جمعاً 400 گرم پودر شکر نیاز می‌باشد (یک و نیم پیمانه پودر شکر معادل 200 گرم برای شربت باقلوا و یک و نیم پیمانه پودر شکر معادل 200 گرم برای کیک باقلوا نیاز می‌باشد)، 130 گرم یا حدود یک پیمانه گلاب

کیک نارگیلی باقلواکیک نارگیلی باقلوا

نصف قاشق چای خوری وانیل، دو قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

کیک نارگیلی باقلواکیک نارگیلی باقلوا

یک قاشق مربا خوری پودر هل، دویست گرم روغن مایع (حدود دو فنجان یا یک پیمانه)

کیک نارگیلی باقلواکیک نارگیلی باقلوا

120 گرم آرد گندم (حدود 6 قاشق غذاخوری سرپر معادل یک پیمانه)، چهار عدد تخم مرغ

کیک نارگیلی باقلواکیک نارگیلی باقلوا

طرز تهیه کیک نارگیلی باقلوا

چهار عدد تخم مرغ، یک و نیم پیمانه پودر شکر (200 گرم) و نصف قاشق چای خوری وانیل را با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کف کند. بعد پودر نارگیل را اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم.

کیک نارگیلی باقلوا

200 گرم روغن مایع را اضافه کرده، هم می‌زنیم. بعد یک پیمانه آرد (120 گرم) را با دو قاشق مربا خوری بیکینگ پودر مخلوط کرده، کم کم به مایه کیک اضافه می‌کنیم و با یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه کیک باقلوا آماده شود.

کیک نارگیلی باقلوا

ته یک سینی با لبه های یک سانتی متری را کاغذ روغنی انداخته، روی آن را کمی چرب می‌کنیم و مایه کیک را روی آن می‌ریزیم. بعد یک قاشق مرباخوری پودر هل را با الک روی آن می‌پاشیم.

کیک نارگیلی باقلوا

فر را از نیم ساعت قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد (تقریباً حرارت متوسط) روشن کرده، سینی را در طبقه وسط فر برای مدت 30 دقیقه می‌گذاریم. بعد فر را خاموش کرده، در فر را می‌بندیم تا کیک برای 20 دقیقه دیگر در فر بماند و روی آن ترد و طلایی شود.

کیک نارگیلی باقلوا

سینی را از فر درآورده تا سرد شود. بعد آن را به صورت لوزی برش می‌زنیم. 200 گرم شکر را با 130 گرم گلاب مخلوط کرده، جوش می‌آوریم. شربت درست شده را داغ داغ روی باقلواها می‌ریزیم تا کیک نارگیلی باقلوا آماده شود.

کیک نارگیلی باقلوا

باقلواهای آماده شده را در یخچال گذاشته تا سرد شود و آماده پذیرایی شود.

کیک نارگیلی باقلوا

نوش جان

 

کیک نارگیلی باقلوا

برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه