آشنایی با روش تهیه کیک پرتقالی


چهار عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (150 گرم) مخلوط کرده و ...


 

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر،  اینجا کلیک کنید

 

مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی:

آب پرتقال                                        صد گرم

آرد گندم                                         250 گرم

وانیل                                              یک چهارم قاشق چای خوری

پوست پرتقال رنده شده                   یک قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر                                    یک قاشق مربا خوری

تخم مرغ                                         چهار عدد

روغن مایع                                       صد گرم

پودر شکر                                       صد و پنجاه گرم

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه دو دیس متوسط از ”‌ کیک پرتقالی“ خواهیم داشت.

 

دو عدد قالب تفلون مستطیل شکل به گنجایش یک لیتر و به طول 26 سانت و همزن برقی و گاز فر دار، یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده

کیک پرتقالیکیک پرتقالی

صد و پنجاه گرم پودر شکر (حدود هفت قاشق غذاخوری پودر شکر)، یک چهارم قاشق چای خوری وانیل

کیک پرتقالیکیک پرتقالی

یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر (معادل 8 گرم)، صد گرم روغن مایع معادل یک فنجان (می‌توان 50 گرم روغن مایع و 50 گرم کره استفاده کرد)

کیک پرتقالیکیک پرتقالی

 250 گرم آرد گندم (معادل دوازده قاشق غذاخوری یا دو و نیم پیمانه)، چهار عدد تخم مرغ

کیک پرتقالیکیک پرتقالی

نصف لیوان آب پرتقال (معادل صد گرم)

کیک پرتقالی

طرز تهیه کیک پرتقالی

چهار عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (150 گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی حدود 5 دقیقه می‌زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.

کیک پرتقالی

روغن را اضافه کرده، هم می‌زنیم سپس آرد گندم (250 گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، نصف آن را با یک الک به تخم مرغ های زده شده اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. بعد آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کرده هم می‌زنیم و بعد بقیه آرد را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه کیک آماده شود.

کیک پرتقالی

فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (160 الی 170 درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم. ته دو قالب تفلون به شکل مستطیل به طول 26 سانتیمتر را کمی چرب کرده، مایه کیک را در آن ها می‌ریزیم. مایه کیک باید نصف قالب را بگیرد تا جا برای پف کردن داشته باشد. قالب را در طبقه وسط فر برای مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که کیک پف کرده، روی آن کمی طلایی شود). سپس 5 دقیقه شعله فر را کم (120 الی 130 درجه سانتی‌گراد) می‌کنیم و بعد کیک را از فر درآورده تا سرد شود.

کیک پرتقالی

کیک را از قالب جدا کرده تا آماده پذیرایی شود.

کیک پرتقالی

نوش جان

کیک پرتقالی

برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

آشنایی با روش تهیه کیک پرتقالی - تصویر 15
ارسال براي دوستان
چاپ
5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
UserName

  • اصناف
  • دعوت به همکاری
  • مارکوپولو
  • بخورونخورهای تابستانی
  • لذت رشد در آشپزی
  • رژیم درمانی نوین
  • تغذیه
  • این ها را بخورید تا جوش نزنید
  • کندر؛ گیاهی برای آرامش و حافظه
  • سلامت و زیبایی موها با...
آخرین مطالب تغذیه و آشپزی
  • آشنایی با روش تهیه زیتون پرورده
    آشنایی با روش تهیه زیتون پرورده
  • اهل کدامیک هستید؟ دل، قلوه، جگر یا خوئک!
    اهل کدامیک هستید؟ دل، قلوه، جگر یا...
  • غذاهای ممنوعه برای مامان‌های آینده
    غذاهای ممنوعه برای مامان‌های آینده
  • استرس چاق می‌کند: میگی نه بخوان!
    استرس چاق می‌کند: میگی نه بخوان!
  • 10 ماده‌ی غذایی مخصوص ماه اسفند
    10 ماده‌ی غذایی مخصوص ماه اسفند
  • ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن
    ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن
  • آشنایی با روش تهیه دلمه تره‌فرنگی؛ غذای کشور ترکیه
    آشنایی با روش تهیه دلمه تره‌فرنگی؛ غذای...
  • 3 نوشیدنی مناسب برای چاق شدن
    3 نوشیدنی مناسب برای چاق شدن
  • بخور نخورهای جوان ماندن
    بخور نخورهای جوان ماندن
  • نتیجه غافلگیرکننده تحقیقات جدید: جوش‌شیرین نان‌ها چندان ضرر ندارد!
    نتیجه غافلگیرکننده تحقیقات جدید:...
آر اس اس
نظرات بییندگان :
الهام پنجشنبه 23 مرداد 1393 ساعت '17:40
با سلام و خسته نباشید من همه مواد این کیک پرتغالی رو به اندازه زدم ولی توو ماهی تابه همه مواد رو ریختم و گذاشتم توو ی تستر ولی گوشه هاش پف کرد و وسط یه کوچولو پف کرد وقتی از تستر بیرون اوردم پفش خوابید میشه راهنماییم کنید ممنون میشم

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه