آشنایی با روش تهیه کیک کاکائویی با خامه. این کیک کاکائویی خوشمزه را در خانه آماده کنید و در این روزهای بهاری، یک آخر هفته ی خوب را در کنار خانواده تان رقم بزنید. بخش تغذیه و آشپزی تبیان. برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید. مواد لازم تخم مرغ چهار عدد. پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری. آرد گندم 120 گرم. وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری. بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری. پودر شکر 210 گرم. خامه 250 گرم. پودر پسته یک قاشق غذاخوری. شکلات تخته ای 50 گرم. با این مقدار مواد لاز ...

آشنایی با روش تهیه کیک کاکائویی با خامه

این کیک کاکائویی خوشمزه را در خانه آماده کنید و در این روزهای بهاری، یک آخر هفته ی خوب را در کنار خانواده تان رقم بزنید...

بخش تغذیه و آشپزی تبیان
کیک کاکائویی با خامه
برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید

مواد لازم

تخم مرغ            چهار عدد
پودر کاکائو          دو قاشق غذاخوری
آرد گندم             120 گرم
وانیل                 یک چهارم قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر        یک قاشق مرباخوری
پودر شکر            210 گرم
خامه                  250 گرم
پودر پسته           یک قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای   50 گرم

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط (به طول 30 سانت) از کیک کاکائویی با خامه خواهیم داشت.

مواد و وسایل لازم

  • پودر پسته

    یک قاشق غذاخوری پودر پسته معادل 10 گرم

  • تخم مرغ

    چهار عدد تخم مرغ

  • آرد

    شش قاشق غذاخوری سرپر آرد گندم معادل 120 گرم

  • شکلات تخته ای

    پنجاه گرم شکلات تخته ای

  • بیکینگ پودر

    یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر معادل 8 گرم

  • وانیل

    یک چهارم قاشق مرباخوری وانیل؛ کمی برای تهیه خامه فرم گرفته و کمی برای تهیه کیک کاکائویی

  • پودر شکر

    سه قاشق غذاخوری (60 گرم) پودر شکر برای تهیه خامه فرم گرفته. هفت قاشق غذاخوری (150 گرم) پودر شکر برای تهیه کیک کاکائویی. جمعاً معادل 210 گرم

  • پودر کاکائو

    دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو معادل 15 گرم

  • قالب

    همزن برقی و گاز فردار. قالب تفلون کیک 27 در 37 سانت

  • خامه

    250 گرم خامه پاستوریزه سفت

 

طرز تهیه کیک کاکائویی با خامه

برای تهیه کیک کاکائویی:
 چهار عدد تخم مرغرا با یک چهارم قاشق چایخوری وانیل و 7 قاشق غذاخوری پودر شکر (150 گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی می زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.

کیک کاکائویی با خامه

شش قاشق غذاخوری آرد گندم (120 گرم)، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، آن را با یک الک کم کم به تخم مرغ های زده شده اضافه می کنیم و با لیسک یا یک قاشق هم می زنیم.

کیک کاکائویی با خامه

دو قاشق غذاخوری آب جوش یا شیر گرم را به مواد اضافه کرده، هم می زنیم تا مایه کیک کاکائویی آماده شود.

کیک کاکائویی با خامه

فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط 200 درجه سانتی گراد - روشن کرده، یک کاغذ روغنی ته سینی به ابعاد (27×37 سانت) قرار داده، کاغذ را به روغن آغشته کرده و مایه کیک را روی آن می ریزیم و در طبقه بالای فر برای مدت 15 دقیقه قرار می دهیم (تا زمانی که کیک به چنگال نچسبد). سپس آن را از فر درآورده تا سرد شود. کمی پودر قند روی کیک پاشیده، و یک پارچه تمییز روی آن می اندازیم تا نان در حین سرد شدن خشک نشود و کاغذ روغنی را از کیک جدا کرده، آن را به سه قسمت تقسیم می کنیم.

کیک کاکائویی با خامه

برای تهیه خامه شیرین شده وسط کیک، به خامهپاستوریزه سفت با چربی بالا نیاز داریم، برای این منظور، یک بسته خامه 250 گرمی پاستوریزه را دو روز بدون حرکت در یخچال می گذاریم تا مقداری شیر از خامه جدا شود. شیر را دور می ریزیم تا خامه سفت به دست آوریم. سپس خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می گذاریم و بعد آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق مرباخوری وانیل مخلوط می کنیم.
آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد.
می توان دو عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنیم تا کاملاً کف شود به طوری که اگر ظرف را وارونه کنیم از ظرف نریزد. سپس یک قاشق پودر شکر به آن اضافه کرده و کمی دیگر آن را هم بزنیم و آن را به خامه فرم گرفته اضافه کرده، تا خامه بیشتری داشته باشیم. خامه همراه با سفیده تخم مرغ برای لای کیک مناسب می باشد ولی خامه بدون سفیده تخم مرغ برای ریختن توی خامه پاش و درست کردن شکوفه مناسب می باشد.

کیک کاکائویی با خامه

نصفی از خامه فرم گرفته را لای ورقه های کیک می مالیم و آن را در ظرف پذیرایی قرار می دهیم. سپس اطراف کیک را با خامه پوشانده، آن را با لیسک صاف می کنیم. بقیه خامه را در خامه پاش ریخته، لبه های کیک را با خامه شکوفه می زنیم و بعد آن را در یخچال یا فریزر می گذاریم.

کیک کاکائویی با خامه

پنجاه گرم شکلات تخته ای را در یک ظرفی ریخته، روی کتری در حال جوش قرار می دهیم تا ذوب شود (در صورت سفت بودن 20 گرم کره به آن اضافه می کنیم). سپس آن را روی کیک می ریزیم. در نهایت با یک قاشق پودر پستهروی آن را تزئین می کنیم.

کیک کاکائویی با خامه

کیک کاکائویی با خامه آماده پذیرایی می باشد.
نوش جان

کالری موجود در کیک کاکائویی با خامه

مقدار کالری موجود در کل کیک کاکائویی با خامه حدود 2800 کیلوکالری می باشد.
مقدار کالری موجود در یک تکه کیک (یک هشتم آن) حدود 350 کیلوکالری می باشد.

برای دیدن مجموعه کامل لذت رشد در آشپزی، اینجا کلیک کنید

 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :