مواد لازم. ترخینه خشک ۳ تا ۴ عدد


مواد لازم.

ترخینه خشک ۳ تا ۴ عدد 

سبزی ( تره، جعفری، گشنیز و اسفناج) نیم کیلوگرم (پاک شده و ساطوری شده)

پیاز ۱ عدد بزرگ

عدس ۱ فنجان

نمک.زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه.

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید.کمی که طلایی شد

زردچوبه را اضافه کرده.عدس و ترخینه را با مقدار مناسب آب اضافه کنید.و بگذارید تا هردو

پخته شوند.وسطهای پخت سبزی اش را که پاک کرده و کمی خرد کرده اید افزوده و فلفل

و نمک هم بیفزایید.سپس زیر شعله را کم کنید تا کاملا جا افتاده و به لعاب دادن بیفته

بعد از اینکه آش کاملا جا افتاد نوش جان کنید. به همین سادگی

اینو یادم رفت بگم ترخینه رو تو اب ولرم خیس کنید ابشو نریزید دور با همون اب با عدس بذار��د بپزه.بعضی ها هم لوبیا و نخود هم به این اش اضافه میکنن.که سلیقه ایه.ولی اصلش با عدسه.میتونید از اب مرغ یا اب گوشت یا اب قلم برا خوشمزه تر شدنش هم استفاده کنید.اگه سبزی اش هم نداشتید از اسفناج خالی هم میتونید استفاده کنید.

دیگه ........فکم کنم چیزی نمونده که نگقتم.عکس اش خودمو بعدن میزارم.اخه ترخینه نداشتم که درست کنم. ..........این عکس ارشیوی رو گذاشتم تا بعد که خودم درست کنم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.........   

 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه