اگر آش سماق را با آرد بپزيم، زود پخته ميشود ولي اگر خرده برنج باشد بايد اول برنج را بار كنيم. برنج كه پخته شد سبزي را كه قبلا شسته و خرد كردهايم در آن ميريزيم.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم: 
آرد برنج يا برنج خرد كرده: دويست گرم 
سماق خشك: نيم كيلو 
گوشت چرخكرده: 250 گرم 
سبزي (شامل تره، جعفري، ترخون، گشنيز و كمي نعناع:) يك كيلو
پياز درشت: يك عدد 
روغن: دويست گرم

طرز تهيه: 
اگر آش سماق را با آرد بپزيم، زود پخته ميشود ولي اگر خرده برنج باشد بايد اول برنج را بار كنيم. برنج كه پخته شد سبزي را كه قبلا شسته و خرد كردهايم در آن ميريزيم. هرچه سبزي ريزتر باشد آش خوشمزهتر ميشود. سپس جداگانه گوشت را نمك و فلفل زده و خوب مخلوط كرده و از آنها به اندازه يك گردو درست ميكنيم و سپس در روغن، سرخ كرده و داخل آش ميريزيم. وقتي كه كوفتهها پخته شد، سماق را تميز كرده، ميشوييم و در آب خيس ميكنيم. سماق بايد يك ساعتي در آب بماند. سپس آن را از صافي پارچهاي رد كرده و فشار ميدهيم و آب سماق را كه قرمز خوشرنگي است ميگيريم. آب سماق را در آش ريخته و پيازي را كه داشتيم نيز خرد كرده، سرخ ميكنيم و مقداري از آن را در آش ريخته و كمي براي روي آن نگه ميداريم. آش را در ظرف ريخته و روي آن را با نعناع و پياز داغ تزيين ميكنيم. بايد توجه داشته باشيم كه اگر اين آش را در ظرف آلومينيومي يا لعابي بپزيم بسيار خوشرنگ ميشود.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه